Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 18, 2011, 00:07:39 ---
Po za Darthem, Capa (jak sie zalogowal) i jeszcze jedna osoba (wylecial mi nick z glowy) jak sie zalogowali to nikt nie pvpowal
--- Koniec cytatu ---
czy chodzi o niejakiego Veraksusa, ktory poszedl do APA zeby sie dorobic, ale zostal doszczetnie okradziony? ;D
Aveugle:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 19, 2011, 07:10:09 ---czy chodzi o niejakiego Veraksusa, ktory poszedl do APA zeby sie dorobic, ale zostal doszczetnie okradziony? ;D
--- Koniec cytatu ---
o a tego nie znalem :) przypisuje mi sie kradzież wlasnego konta ale histori z Veraksusem nie znam mozesz cos wiecej powiedziec na ten temat ?
CATfrcomCheshire:
Veraksus byl mlodym graczem, ktory wpadl na niefortunny pomysl dolaczenia na jakis czas do APA w celu nakerbirzenia kasy na pvp. Trzaskajac anomalki odlozyl jakas tam sumke, jak na swoje warunki spora, dorobil sie nawet Machariela na T1 dzialach, dzieki czemu mogl kerbirzyc jeszcze szybciej. Kiedy w koncu uznal, ze ma dosyc i wraca do Zabijakow, obwiescil grzecznie swoj zamiar dowodztwu APA, zdjal role i udal sie na spoczynek. Nastepnego dnia okazalo sie, ze jego Machariel i wszystkie rzeczy zniknely z posa, do ktorego haslo znal tylko on i ceo APA. Zreszta najlepiej bedzie jak Veraks sam opowie jak bylo, jak tylko sie zaloguje to go sporobuje namowic zeby tu wpadl (aktualnie siedzi u mnie w korpie, tylko rzadko ma czas grac).
sc0rp:
Cat a ten Veraksus to jakim nickiem byl w APA? Bo postac Veraksus nigdy nie byla w APA, a postac Veraxus byla w 2009 no i obie postacnie nie sa w RAVE.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 19, 2011, 14:45:56 ---Cat a ten Veraksus to jakim nickiem byl w APA? Bo postac Veraksus nigdy nie byla w APA, a postac Veraxus byla w 2009 no i obie postacnie nie sa w RAVE.
--- Koniec cytatu ---
Veraxus, ta postacia byl w apa, ale zostala wymieniona na inna dawno temu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej