Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (137/202) > >>

sc0rp:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maja 19, 2011, 15:06:08 ---Veraxus, ta postacia byl w apa, ale zostala wymieniona na inna dawno temu

--- Koniec cytatu ---
Czyli co kradziez miala miejsce w 2009, za czasow sprzed revampu faction shipow (czyt. mach nie byl taki uber)?

SokoleOko:
Czy fragment poświęcony jednej z najsławniejszych polskich korporacji, jaką jest/była/whatever APA możemy wydzielić z tego wątku poświęconemu - przypominam - wojnie na Północy?

Thank you from the mountain :P

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Maja 19, 2011, 15:36:20 ---Czy fragment poświęcony jednej z najsławniejszych polskich korporacji, jaką jest/była/whatever APA możemy wydzielić z tego wątku poświęconemu - przypominam - wojnie na Północy?

--- Koniec cytatu ---

/nod

Thank you from begining ;)

Ptysiu:
Poprosiłbym o mały update. Tenerfyfy padły, bo WN stwierdziło "we didn't want that region anyway", czy była jakaś heroiczna walka, w której południe nakopało tym 40-tu "matuszkom"?

Odnośnie samej północy, front stanął w miejscu, czy to tylko cisza przed burzą (ofensywa na Tribute)?

garnoo:
narazie ruskie sie zatrzymali, pewnie nie spodziewali sie ze 1800 ludzi sie nie nich zbierze...
jak na moj gust czekaja na lepszy moment do ataku, a taki (wg. mnie) bedzie po patchu zmieniajacym jb - siec jb bedzie w rozsypce i posilki beda iec trudnosci w dotarciu do celu...

jezeli nawet wtedy nie odwaza sie zaatakowac, to pewnie WN zadowoli sie gaminate i vale
(skoro wezma prawie wszystkie tereny ktore ruskie razem zdobyly... zastanawia mnie czy pomiedzy WN a xxdeathxx, redA itp nie dojdzie do jakis sprzeczek)

PS. cos mi wyglada ze aaa, coven i spolka sie na troche zatrzymali (?), maja dosc czy immensea i detroid ich nie interesuja?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej