Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Yurioni:
taaa, szczegolnie za czasow swietnosci CVA...
CATfrcomCheshire:
Important message to all pilots.
From: t0xicAngel
Sent: 2011.05.17 04:06
To: Wildly Inappropriate.,
Hello WiDots
If you value your morale and ships it is highly recommended to not join fleets being fc'd by lorddragonmps or kula kain. If it's not a WI fleet or a fleet with goons for your mental sake and our SRP wallet, do not join the fleet. This will NOT be held against your corporations.
Also I'm looking for some moon probers to do some work for me. If you are interested in doing a little side project and earn some iskies please send me a PM ON THE FORUMS ONLY.
Your WiDot Leader
Tomcat
Aveugle:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 17, 2011, 13:55:20 ---Ja bardzo chetnie chcial miec pastwisko jak za czasow swietnosci APA'y na zachod caly sov AAA, na polnoc i wschodz caly sov Atlas a my jak paczki w masle w 50 osob rozj... jak paniska na 11 systemach ...
--- Koniec cytatu ---
troche przesadziłes z tą ilościa systemów nie 11 a mniej
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 17, 2011, 13:55:20 ---Brakowalo (wtedy tego nie odczuwalem bo mialem w nosie) tylko pvp pod dowodztwem kompetentnych FC.
--- Koniec cytatu ---
Nie nie brakowało wtedy kompetentnych FC w APA lub też w AAA, AAAC, wystarczyło sie tylko zainteresować PVP ale tak jak napisałeś "miałeś to w nosie.
Pozdrawiam
sc0rp:
--- Cytat: Aveugle w Maja 17, 2011, 18:54:48 ---troche przesadziłes z tą ilościa systemów nie 11 a mniej
--- Koniec cytatu ---
fakt bylo 10 (DZ6,XUDX,G1,R-X,QLU,OQTY,NR8,46DP,ZO,EMIG) przez pomylke dodalem QCDG gdzie tez staly posy kopiace (lub mialy stac juz nie pamietam) straszna roznica jak ludzi na corpowym bylo max 20 z czego polowa afk, gdy inne corpy w AAAC gniezdzily sie cale w 1 gora 2 systemach.
--- Cytuj --- Nie nie brakowało wtedy kompetentnych FC w APA
--- Koniec cytatu ---
Po za Darthem, Capa (jak sie zalogowal) i jeszcze jedna osoba (wylecial mi nick z glowy) jak sie zalogowali to nikt nie pvpowal (ciebie nie licze)
--- Cytuj --- lub też w AAA,
--- Koniec cytatu ---
Do flot AAA mielismy dostep tylko do kampienia HED, a od momentu jak goony wrzucily stado avoxerow do AAAC to i to bylo utrudnione, wraz z ostrzezeniem ze po za Catch i miejscem zamieszkania mozna zostac odstrzelonym bez ostrzezenia.
--- Cytuj --- AAAC,
--- Koniec cytatu ---
FOTM
@Aveugle dla mnie EOT i to jest ostatni raz odnosze sie do twoich postow, gdyz nie mam zwyczaju ze corp thiefami rozmawiac.
@CATfrcomCheshire LOL giev moar intel ;)
Aveugle:
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 18, 2011, 00:07:39 ---Do flot AAA mielismy dostep tylko do kampienia HED, a od momentu jak goony wrzucily stado avoxerow do AAAC to i to bylo utrudnione, wraz z ostrzezeniem ze po za Catch i miejscem zamieszkania mozna zostac odstrzelonym bez ostrzezenia.
FOTM
--- Koniec cytatu ---
był dostęp do floty aaa nawet byl dostep do ich team speka :-)
--- Cytat: Dark Flonoe w Maja 18, 2011, 00:07:39 ---@Aveugle dla mnie EOT i to jest ostatni raz odnosze sie do twoich postow, gdyz nie mam zwyczaju ze corp thiefami rozmawiac.
--- Koniec cytatu ---
Ja zabrałem swoje zabawki i przeszedłem do innej piaskownicy Ty inaczej to widzisz nawet jak je zabieralem to Ciebie nie bylo w APA :) wiec przestań snuc domysly oparte na plotkach uslyszanych gdzies na północy eve świata akcja działa sie na południu i kwestie wydazen na terenach AAA miałem na bierząco gdyż mial dostep do forum AAA. A tam duzo sie pisało nie kazdy mial moze dostep do tego co ja ale szary members korporacji nawet petowej miał szanse załapac sie na roamu lub jako mieso armatnie uczestniczyc w jakis walkach wystarczylo sie zaiteresowac :) kiedy Ty siedziales na poludniu to zadko kiedy wychylałes głowe z EMIG-F. Kampienie HED bylo tylko i wylacznie luznym staniem na gejcie i proba zalapania sie na kila.
pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej