Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Doom:
Tyle że sie tak wtrącę PL było wtedy z wami :P
Sokole Twój ostatni post schodzi niebezpiecznie nisko w okolice granicy flame
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Doom w Maja 08, 2011, 21:23:30 ---Tyle że sie tak wtrącę PL było wtedy z wami :P
--- Koniec cytatu ---
Zartujesz ? PL wtedy reinforcowało nam nasze CSMA(min CSMA CBC) i prowadziło akcję odciążeniową mającą uratować BOBa. Więć owszem coś tam ci w pamięci świta tyle ze PL był po stronie BOBa a nie DC ;D
Doom:
Dobra doprecyzujmy. Ja myślałem o wjeździe jaki północ i goony zafundowały BoB'om po tym jak im agent goonów ally rozwiązał...
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Doom w Maja 08, 2011, 21:27:49 ---Dobra doprecyzujmy. Ja myślałem o wjeździe jaki północ i goony zafundowały BoB'om po tym jak im agent goonów ally rozwiązał...
--- Koniec cytatu ---
A przed drugą wojną światową to.... Wiesz ja piszę o czasach nowożytnych a nie prehistorii ;D.
Nitefish:
@Rabbitofdoom - sądzę, że się mylisz i ogólna paranoja kogo to DRF + PL nie zaora w przyszłości jest z lekka przesadzona. PL doskonale sobie zdaje sprawę, że dla nich życie to walka, więc jeśli nie będzie z kim walczyć to skończy się PL. Założę się, że podobnie myślą inni typu NC. oraz cała chmara mniejszych.
NC się nie umie zebrać po prostu, gdyż rosjanie są lepiej zorganizowani i cierpliwi. Jak się okazało, że kilka pokazowych pospolitych ruszeń nie zrobiło na nikim wrażenia to rurka zmiękła.
"A mnie dziwi postawa NC, jeżeli boja sie wystawić supercapsy co jest logiczne bo przewaga wroga jest druzgocząca..."
@Anna - wcale nie jest, wmówiliście sobie to po kilku wtopach i teraz ogarnia to całą Waszą koalicję. Nie umiecie się dogadać nawet między sobą na tyle, żeby zatrzymać rusków którzy palą Wasze ziemie. Dobrze wiadomo, że PL jest za mało, żeby mogli NC podskoczyć chyba, że NC failuje...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej