Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
sneer:
@ DF ...jakie stereotypy ?...nie wypowiadałem sie jeszcze w tym wątku wcześniej a w ostatniej wypowiedzi nie było ich wcale ....płoń trollu płoń
... nie siedzę i nie latam w venal ....wojnę na północy mam .....gdzieś
wyobraź sobie ze sov wara widzałem juz za duzo
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Nitefish w Maja 08, 2011, 21:33:40 ---@Anna - wcale nie jest, wmówiliście sobie to po kilku wtopach i teraz ogarnia to całą Waszą koalicję. Nie umiecie się dogadać nawet między sobą na tyle, żeby zatrzymać rusków którzy palą Wasze ziemie. Dobrze wiadomo, że PL jest za mało, żeby mogli NC podskoczyć chyba, że NC failuje...
--- Koniec cytatu ---
Przecież dobrze wiadomo że nie chodzi tylko PL ale koalicje Raiden + DRF + NCDOT + PL... a oni wspólnie są w stanie wystawić jednak sporo więcej supercapsów niż NC. 300 Supercapsów to ja w życiu nie widziałem wrzuconych na grida przez NC. Wątpię nawet czy DC+NC są w stanie wystawić podobną liczbę.
Ale mniejsza z liczbami , uważam że należy walczyć i tyle tymczasem efekt jest taki że NC oddaje pola DRF bez walki a DC zamiast udzielić realnej pomocy lata sobie gdzieś tam turystycznie po zadupiach bo istnieje jakaś tam przyjaźń Mittaniego a osoba która ta przyjaźń ma delikatnie mówiąc w dupie. Osobiście to sadzę że Mittani po po prostu wystraszył się liczby supercapsów jakie zobaczył u wroga i teraz dorabia do tego ideologię licząc na to że DRF zostawi nas w spokoju/ewentualnie na sam koniec.
sc0rp:
--- Cytat: Doom w Maja 08, 2011, 21:23:30 ---Tyle że sie tak wtrącę PL było wtedy z wami :P
--- Koniec cytatu ---
ke? ty chyba mowisz o czasach jak istnial mistyczny ally Band of Brothers, bo od czasu eksmisji goonow przez IT z delve (a wczesniej eksmisji PL przez IT z fountain) to PL trzymalo z ruskimi
--- Cytuj ---Sokole Twój ostatni post schodzi niebezpiecznie nisko w okolice granicy flame
--- Koniec cytatu ---
sorka nie zgodze sie z toba, uwazam ze Sokoleoko napisal poprostu jak jest, tyle ze jednym zdaniem. Bo to co Anna napisal to mniej wiecej tak wyglada ja tez nie kumam czemu siedzimy w CE i wlasciwie bawimy sie z ruskimi kiedy nam ziemie pala.
--- Cytat: sneer w Maja 08, 2011, 21:59:16 --- ... nie siedzę i nie latam w venal ....wojnę na północy mam .....gdzieś
--- Koniec cytatu ---
to nie wiem gdzie latasz bo twoj kb milczy w odroznieniu od mojego.
--- Cytuj ---wyobraź sobie ze sov wara widzałem juz za duzo
--- Koniec cytatu ---
fajnie ze widziales szkoda ze to bylo rok temu i do tego na poludniu
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Maja 08, 2011, 21:59:59 ---Przecież dobrze wiadomo że nie chodzi tylko PL ale koalicje Raiden + DRF + NCDOT + PL... a oni wspólnie są w stanie wystawić jednak sporo więcej supercapsów niż NC. 300 Supercapsów to ja w życiu nie widziałem wrzuconych na grida przez NC. Wątpię nawet czy DC+NC są w stanie wystawić podobną liczbę.
--- Koniec cytatu ---
nope nie sa bo iirc (z ostatniego biuletynu) jest jakies 600 sc/tytkow na aktywnych kontach w grze
--- Cytat: Nitefish w Maja 08, 2011, 21:33:40 ---@Rabbitofdoom - sądzę, że się mylisz i ogólna paranoja kogo to DRF + PL nie zaora w przyszłości jest z lekka przesadzona. PL doskonale sobie zdaje sprawę, że dla nich życie to walka, więc jeśli nie będzie z kim walczyć to skończy się PL. Założę się, że podobnie myślą inni typu NC. oraz cała chmara mniejszych.
--- Koniec cytatu ---
tu nie chodzi oto kogo zaoraja tylko oto ze jak nc padnie to beda mogli nakryc czapka kogo beda chcieli, a wtedy pety pokroju PL/Raiden/nc./ev0ke nie bedzie im do niczego potrzebna, a jak podskocza to ich tez nakryja czapka. DRF zaczol sprzedawac sc/tytki na zewnatrz to oznacza ze maja wiecej niz sa wstanie "zjesc".
--- Cytuj ---Dobrze wiadomo, że PL jest za mało, żeby mogli NC podskoczyć chyba, że NC failuje...
--- Koniec cytatu ---
zalezy co rozumiesz przez NC jesli RZR+MM to nie nie failuja jak takze ME+RAGE to lepiej obejrzyj dotlana ;)
Goomich:
--- Cytat: sneer w Maja 08, 2011, 21:59:16 ---@ DF ...jakie stereotypy ?...nie wypowiadałem sie jeszcze w tym wątku wcześniej a w ostatniej wypowiedzi nie było ich wcale ....płoń trollu płoń
... nie siedzę i nie latam w venal ....wojnę na północy mam .....gdzieś
wyobraź sobie ze sov wara widzałem juz za duzo
--- Koniec cytatu ---
........ zadzwoń.... ...... do.... operatora...... bo .... masz .... jakieś ...zakłócenia..... na linii...... ...... .................. ....... .... .. . . . . . . . . . . . . . .
Rabbitofdoom:
To ze DRF chce nas zaorac to juz wiadomo od dawna. I tutaj podlozem nie jest tylko sov ale wzajemna niechec sporej czesci rosyjsko jezycznej w -A-/SE/ROL do DRF/WN. To sa kwestie personalne wykraczajace az poza eve do RL z tego co sie orietuje. Cos jak Molle i Goonswarm. -A- stracilo przez to sova i to ze bedzie runda 2 bylo od dawna wiadomo jedynie nikt nie spodziewal sie tego ze to co bedzie sie dziala no polnocy zmusi nas do dzialania. Myslelismy ze mamy czas conajmniej do jesieni nim DRF sproboje znowu nas wykopac do stain.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej