Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
amra:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 18, 2011, 21:33:15 ---edit2:
@Pol Kent przeczytaj historie BoBa, T20 i BPO na T2, a pozniej pisz jaki to BoB byl wielki.
--- Koniec cytatu ---
Tobie tez by sie przydalo poczytac co dokladnie mialo miejsce, bo widze, ze zyjesz Goonsowa propaganda.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Nitefish w Kwietnia 18, 2011, 21:27:25 ---@Cat - Atlas skończył marnie ale nie był fail aliansem. Ty patrzysz na to tylko przez pryzmat zakończenia, czyli braku leadershipu, który doprowadził do tego co się stało. Ja patrzę przez pryzmat akcji w których brałem udział i były zajebiste.
Poza tym nie wiem czy jest sens porównywać duże, agresywne sojusze jak BoB czy Atlas z sojuszem, który agresji nie przeprowadzał, czyli C0ven.
--- Koniec cytatu ---
Atlas moze i nie byl fail aliansem, ale skonczyl bardzo failowo, i tak go beda ludzie pamietac. A BOB mi sie kojarzy z Czarnoksieznikiem z Oz - wielki i grozny, i wszyscy sie go bali, dopoki nie przyszla mala Dorotka kopnac go w dupe, i wtedy sie okazalo, ze w srodku siedzi maly przestraszony czlowieczek, ktory gdy sobie uswiadomil, ze nikt sie juz nie boi jego pohukiwania, to po prostu spakowal manatki, i sobie poszedl. Juz od dawna cala legenda BOBa opierala sie na odcinaniu kuponow od minionej chwaly, i straszeniu wszystkich papierowymi superkapslami.
sc0rp:
--- Cytat: Kane McCallan w Kwietnia 18, 2011, 22:21:40 ---Tobie tez by sie przydalo poczytac co dokladnie mialo miejsce, bo widze, ze zyjesz Goonsowa propaganda.
--- Koniec cytatu ---
Tak tak gooni wszystko zmyslili, a T20 dostal bilet w jedna strone z CCP za niewinnosc.
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwietnia 18, 2011, 23:01:17 ---Atlas moze i nie byl fail aliansem, ale skonczyl bardzo failowo, i tak go beda ludzie pamietac.
--- Koniec cytatu ---
Ja wiem czy skonczyl failowo, imo zrobili 1 blad nie poinfromowali kogos bardzo zaufanego w -a- o swoich planach, przez co szarzy membersi potracili troch assetsow, ale suma sumarum to atlas mimo ze na kolanach to pokazal Rosjanom fucka zwijajac 2 tytki ktorych nie mial prawa uratowac.
--- Cytuj ---A BOB mi sie kojarzy z Czarnoksieznikiem z Oz - wielki i grozny, i wszyscy sie go bali, dopoki nie przyszla mala Dorotka kopnac go w dupe, i wtedy sie okazalo, ze w srodku siedzi maly przestraszony czlowieczek, ktory gdy sobie uswiadomil, ze nikt sie juz nie boi jego pohukiwania, to po prostu spakowal manatki, i sobie poszedl. Juz od dawna cala legenda BOBa opierala sie na odcinaniu kuponow od minionej chwaly, i straszeniu wszystkich papierowymi superkapslami.
--- Koniec cytatu ---
hahaha trafne porownanie :D
--- Cytat: Kane McCallan w Kwietnia 18, 2011, 22:13:11 ---To po co sie wypowiadzasz jak ci wszystko wisi ?
--- Koniec cytatu ---
bo wiem ze cbc sobie poradzi, a goony maja najlepszych fc z ktorymi latalem i fajnie by bylo z nimi polatac - tbh tez nie trwailem kiedys goonow za local smack, pozniej za wyglupy na ts jak bzyczenie grupowe bekanie czy pierdzenie, ale jak sie przyzwyczaisz to w czasie walki panuje idealna dyscyplina a fc nie traci glowy i podejmuje trafne decyzje.
--- Cytuj ---Historia, obecna polityka jest mocno zakozeniona w historii eve, i nie jest, a nie tylk rok 2011.
--- Koniec cytatu ---
racja ale w polityce liczy sie tu i teraz oraz przyszlosc - myslisz ze dla poludnia bylo by dobre aby jedyny ich przeciwnik ciagnol sie od fountain do omnist polnocna droga? kolejny przyklad goony z drf byli splusowani przez lata a teraz walcza obok nc
--- Cytuj ---Tak bo wszyscy z dronkowa to RMT i chca zagarnac wszystko aby miec wiecej iskow na sprzedarz.
Moze mniej legend/plotek, a wiecej realizmu ?
--- Koniec cytatu ---
chcesz realizmu to wystaw nos z venal i polec do omnist po terenach drf to zobaczysz ile jest botow.
--- Cytuj ---Znowu nie czytasz ze zrozumieniem, pisalem o wyprawach na poludnie.
Nie ci bedzie, wyjasnie, jakies 1-2 miesiace temu czesc NC wybrala sie na poludnie aby evoke & NCDot meczyc w providence/curse i uniknac ichniej wycieczki na pomoc dronkowowi. Jestes kolego zupelnie nie zorientowany w dzialanosci swego power bloku, a piszesz jak bys byl glownym strategiem :D
--- Koniec cytatu ---
jesli roamy nazywasz wyprawami to ekhm ekhm cos z toba jest nie halo
Nitefish:
@Dark.... z Atlasem to zupełnie inaczej było, nie kombinuj lepiej :P Co do rtm to NC tak samo kosi kase jak dfr.
Ranshe:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 18, 2011, 23:45:30 ---chcesz realizmu to wystaw nos z venal i polec do omnist po terenach drf to zobaczysz ile jest botow.
--- Koniec cytatu ---
My byliśmy tam z tydzień temu (przez wh więc bez intela że nadciągamy), 98% omist ziało pustką. Kompletną.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej