Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (59/202) > >>

Ranshe:
No popatrz trolu, a jednak to c0ven nadal jest a o BOBie to tylko bitterveci historie opowiadają ;)

Pol Kent:

--- Cytat: Ranshe w Kwietnia 18, 2011, 20:20:58 ---No popatrz trolu, a jednak to c0ven nadal jest a o BOBie to tylko bitterveci historie opowiadają ;)

--- Koniec cytatu ---

No popatrz trollu, kiedy BOB już był, to papier na którym nakreślono pomysł na c0ven rósł sobie radośnie jako młoda sosenka w jakimś dzikim lasku. Wróć do lansowania c0venu kiedy  c0ven przejedzie się po kilku dużych Ally tak jak BOB to w swoim czasie zrobił. A nie jedyne groźby na jakie Was stać to - jak nas wyrzuca z Eso to do Stain pójdziemy i tam bedziemy żyć i z tamtąd roamować. Szczytowy dotychczas moment chwały c0venu - cokolwiek by to było - ma się tak to szczytowej chwały BOBa jak pluszowy miś do niedźwiedzia Grizzly.

Nitefish:
@Cat - Atlas skończył marnie ale nie był fail aliansem. Ty patrzysz na to tylko przez pryzmat zakończenia, czyli braku leadershipu, który doprowadził do tego co się stało. Ja patrzę przez pryzmat akcji w których brałem udział i były zajebiste.

Poza tym nie wiem czy jest sens porównywać duże, agresywne sojusze jak BoB czy Atlas z sojuszem, który agresji nie przeprowadzał, czyli C0ven.

sc0rp:
@Kane McCallan tbh przypominasz historie z poprzedniej dekady, a zapominasz o tym co bylo rok temu - twoje prawo. jak pisalem wczesniej jak zrobie guristas 9/10 to mi cala polnoc od outer ring do teneryf bedzie wisiec i powiewac. a czy pleksy u sanshy, bloodow i serpentisow zrobie jako rentier czy jako grunt to mi osobiscie wszystko jedno.
tylko gdzie sie podzieje poludnie jak rosyjski niedzwiedz postanowi zagarnac teren sanshy? Z calym szacunkiem dla sw i -a- teamu ale imo nie dadza rady bo ich jest poprostu za malo - koniec koncow jesli drf wygra obecna wojne to juz nikt nie bedzie w stanie ich zatrzymac, a ruskie sie nie rozpadna bo stoi za tym potezny RMT. a zapragna kolejny region dla swoich botow to sobie go wezma, a zwyklym graczom pozostanie polowanie na boty.

@Nitefish imo atlas byl bardzo dobrym ally przez wiele miesiecy ruskie sie odbijaly od niego jak od sciany, skonczyl jak skonczyl nawet na kolanach pokazal fucka drf.

edit:

--- Cytat: Kane McCallan w Kwietnia 18, 2011, 19:38:42 ---- niedawna fail wyprawa na Evoke/NCDot

--- Koniec cytatu ---
Jaka fail wyprawa? Afaik evoke/ncdot dostalo eksmisje i wyprowadzilo sie do provi.

edit2:
@Pol Kent przeczytaj historie BoBa, T20 i BPO na T2, a pozniej pisz jaki to BoB byl wielki.

amra:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 18, 2011, 21:33:15 ---@Kane McCallan tbh przypominasz historie z poprzedniej dekady, a zapominasz o tym co bylo rok temu - twoje prawo. jak pisalem wczesniej jak zrobie guristas 9/10 to mi cala polnoc od outer ring do teneryf bedzie wisiec i powiewac. a czy pleksy u sanshy, bloodow i serpentisow zrobie jako rentier czy jako grunt to mi osobiscie wszystko jedno.
--- Koniec cytatu ---
To po co sie wypowiadzasz jak ci wszystko wisi ? Historia, obecna polityka jest mocno zakozeniona w historii eve, i nie jest, a nie tylk rok 2011.

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 18, 2011, 21:33:15 ---tylko gdzie sie podzieje poludnie jak rosyjski niedzwiedz postanowi zagarnac teren sanshy? Z calym szacunkiem dla sw i -a- teamu ale imo nie dadza rady bo ich jest poprostu za malo - koniec koncow jesli drf wygra obecna wojne to juz nikt nie bedzie w stanie ich zatrzymac, a ruskie sie nie rozpadna bo stoi za tym potezny RMT. a zapragna kolejny region dla swoich botow to sobie go wezma, a zwyklym graczom pozostanie polowanie na boty.
--- Koniec cytatu ---
Tak bo wszyscy z dronkowa to RMT i chca zagarnac wszystko aby miec wiecej iskow na sprzedarz.
Moze mniej legend/plotek, a wiecej realizmu ?

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 18, 2011, 21:33:15 ---edit:Jaka fail wyprawa? Afaik evoke/ncdot dostalo eksmisje i wyprowadzilo sie do provi.

--- Koniec cytatu ---
Znowu nie czytasz ze zrozumieniem, pisalem o wyprawach na poludnie.
Nie ci bedzie, wyjasnie, jakies 1-2 miesiace temu czesc NC wybrala sie na poludnie aby evoke & NCDot meczyc w providence/curse i uniknac ichniej wycieczki na pomoc dronkowowi. Jestes kolego zupelnie nie zorientowany w dzialanosci swego power bloku, a piszesz jak bys byl glownym strategiem :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej