Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
sc0rp:
--- Cytat: Nitefish w Kwietnia 19, 2011, 00:11:58 ---@Dark.... z Atlasem to zupełnie inaczej było, nie kombinuj lepiej :P
--- Koniec cytatu ---
ok to nie kombinuje ;)
--- Cytuj ---Co do rtm to NC tak samo kosi kase jak dfr.
--- Koniec cytatu ---
mozliwe, roznica jest taka ze przynajmniej w deklein nie ma co system bota tak jak to ma miejsce np. w Malpais czy Oasa.
--- Cytat: Ranshe w Kwietnia 19, 2011, 00:44:02 ---My byliśmy tam z tydzień temu (przez wh więc bez intela że nadciągamy), 98% omist ziało pustką. Kompletną.
--- Koniec cytatu ---
a teraz obejrzyj mape i zastanow sie dlaczego napisalem aby sie przelecial z venal do omnist po terenie drf
Nitefish:
Akurat latałem samotnie po omist i dawnym Atlas space... od ravenów aż furczy niestety. Nie latałem w ten sposób po NC i sądzę, że nawet jeśli u Was botów jest znacznie mniej to sposób uzyskania kasy do rmt jest po prostu inny.
Z drugiej strony gdyby nie boty w dronkowie to pewnie nikt nie byłby w stanie się przeciwstawić NC z uwagi na ich bogactwa naturalne. To jest nieco z dupki.
Taką śmieszną rzecz zauważyłem niedawno (dziwne, że dopiero niedawno) - w rl wszyscy wolimy jak jest pokój, jak każdy sobie spokojnie żyje, zarabia kaskę (kerbirzy) i zajmuje się przyjemnymi rzeczami. Natomiast w Eve mnóstwo osób włącznie ze mną chce mordu i rzezi. Czyżby to był nasz pierwotny instynkt przyhamowany nieco przez cywilizację?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Nitefish w Kwietnia 19, 2011, 08:24:21 ---Taką śmieszną rzecz zauważyłem niedawno (dziwne, że dopiero niedawno) - w rl wszyscy wolimy jak jest pokój, jak każdy sobie spokojnie żyje, zarabia kaskę (kerbirzy) i zajmuje się przyjemnymi rzeczami. Natomiast w Eve mnóstwo osób włącznie ze mną chce mordu i rzezi. Czyżby to był nasz pierwotny instynkt przyhamowany nieco przez cywilizację?
--- Koniec cytatu ---
To normalne, bo gra sie po to, zeby odpoczac i sie zrelaksowac. Odpoczywa sie robiac dokladnie odwrotne rzeczy, niz na codzien, np ksiegowy bedzie odpoczywal uprawiajac jogging, ale ciezko oczekiwac od robotnika budowlanego, ze po calym dniu pracy pojdzie jeszcze sie przebiec, raczej usiadzie i rozwiaze krzyzowke. Wszyscy mamy w miare poukladane cywilizowane zycie, wiec wiadomo ze sie chce czasem troszke adrenaliny emocji i rywalizacji przezyc, a gra daje taka mozliwosc. Stad ci wszyscy znudzeni pracownicy biurowi zamieniaja sie po godzinach w krwiozerczych piratow albo nieprzejednanych pvperow - zeby odpoczac od rutyny dnia codziennego. Tak mysle..
Goomich:
Czyli wszystkie kerbiry są w realu kwiożerczymi piratami, mordercami i terrorystami?
Halo? Efbijaj...?
SokoleOko:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwietnia 19, 2011, 09:16:55 ---Stad ci wszyscy znudzeni pracownicy biurowi zamieniaja sie po godzinach w krwiozerczych piratow albo nieprzejednanych pvperow - zeby odpoczac od rutyny dnia codziennego. Tak mysle..
--- Koniec cytatu ---
Czyli "umysłowi" (white collars) są PvP-erami, a "fizole" (blue collars) kerbirami?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej