Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"

<< < (55/202) > >>

Goomich:

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 15, 2011, 14:51:41 ---ulala mam nadzieje ze zartujesz bo to by znaczylo ze splusowaliscie wszystko po za NC ;)

--- Koniec cytatu ---

To dalej niewiele. :P

Doom:

--- Cytuj ---przeciez juz sokoleoko pisal ze to jest fun strzelac do struktur nc poszukaj nawet w tym threadzie
--- Koniec cytatu ---
Pisal że to sprawa osobista nie że to fun :P

Ranshe:

--- Cytat: Ektobus Rired w Kwietnia 15, 2011, 14:46:53 ---2. Ani razu nie napisałem że polecieliśmy przed wszystkim wdupić statki!!!!
Pisałem że lecieliśmy z pewnością że je stracimy, nie było opcji powrotu. Napisałem że polecieliśmy żeby się dobrze bawić, nie koniecznie ubić jak najwięcej (bo polecieli byśmy jakimś sensowniejszymi statkami), ale dobrze sie bawić, a ty zrobiłeś dokładnie to o czym pisałem. Wziąłeś kawałek jednej wypowiedzi "obiecuję że wszyscy zginiemy" kawałem z inne "oczywiście chcieliśmy kogoś przy okazji ubić ale nie to było priorytetem". W taki sposób wyszło ci że starta statku była priorytetem. I do tego wmawiasz mi że pisałem to w tym temacie wielokrotnie.

--- Koniec cytatu ---

Nie, wziąłem więcej wypowiedzi mówiących to samo innymi słowami. "No i polecieliśmy, wiem że dla was to nie do pomyślenie, przecież lecieć gdzieś po to żeby zginąć to zamach na statsy na kb" chociażby, pamiętasz kto mógł coś takiego napisać w tym wątku wczoraj?

No i nic dziwnego, że tak mi wyszło, nawet nie muszę ci nic wmawiać, bo sam tak napisałeś i jeszcze Nite'owi odpisywałeś, że normalne floty są po to żeby kogoś zabić, a ta nie była normalna i nie było to priorytetem.

Dobra zabawa jest dość oczywista, bo po co masz gdzieś latać w ogóle, skoro nie będziesz się tam dobrze bawił?

--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 15, 2011, 14:51:41 ---liczy sie  efekt koncowy a jak to marketingowo nazwiesz nie ma znaczenia. efekt koncowy byl latwy do przewidzenia dostaniemy blobem.
--- Koniec cytatu ---

Czyli jeśli poleciałem sobie solo harpią i mnie kampa z instalockerami złapała na 3 gejcie w low i na tym mój roam w tamtej okolicy się skończył (raz miałem takiego pecha :D), to powiesz, że poleciałem do low w celu wpadnięcia w kampę, bo liczy się efekt końcowy? No chyba nie bardzo.

--- Cytuj ---ulala mam nadzieje ze zartujesz bo to by znaczylo ze splusowaliscie wszystko po za NC ;)

--- Koniec cytatu ---

Jak na tych co to się chwalą, że nie mają plusów poza sobą i ew. Unseenem, to splusowanie pvperów w Venal jest trochę przykre. ;) Chyba że w międzyczasie był update polityki Cartel.owej, a ja przegapiłem. ;)

sc0rp:

--- Cytat: Ranshe w Kwietnia 15, 2011, 15:48:55 ---
Czyli jeśli poleciałem sobie solo harpią i mnie kampa z instalockerami złapała na 3 gejcie w low i na tym mój roam w tamtej okolicy się skończył (raz miałem takiego pecha :D), to powiesz, że poleciałem do low w celu wpadnięcia w kampę, bo liczy się efekt końcowy? No chyba nie bardzo.

--- Koniec cytatu ---

sigh roznica jest taka ze przed gn latwo przewidziec efekt koncowy a lecac solo nie. jesli ty stawiasz znak rownosci miedzy szansa na powrot do domu z gn a z wycieczki solo to nie mamy o czym rozmawiac, bo najwyrazniej nie posiadasz zdolnosci przewidywania prawdopodobnych wydarzen

Goomich:

--- Cytat: rawr-mv-traderjohn ---we will lose moral for when a real hit comes on the homeland.. they will just outblob us
--- Koniec cytatu ---

MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHA breath HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej