Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Ranshe:
Dark, no jakoś nie widzę (poza frachtówką) GNa z tematem przewodnim "polećmy wpieprzyć się na bloba pandemików/NC/DRF/whatever". Jakoś za to widać "polećmy zrobić zadymę w bc/trasherach/whatever". O to chodzi.
Lt Rook:
offtop
--- Cytat: HammerSnake w Kwietnia 15, 2011, 14:41:17 ---6OYQ-Z, Tenal - The Northern Coalition [NC] is currently being pressed hard by fleets from the Drone Region Federation, Pandemic Legion and the Northern Coalition. alliance.
--- Koniec cytatu ---
Mogli by się zdecydować, czy DRF to Drone Russian Forces, czy może Drone Region Federation. Ja tam o żadnej "Federacji" utworzonej przez te allianse nie słyszałem.
Ektobus Rired:
1. Gdzie bluzgałem na ludzi?
2. Ani razu nie napisałem że polecieliśmy przed wszystkim wdupić statki!!!!
Pisałem że lecieliśmy z pewnością że je stracimy, nie było opcji powrotu. Napisałem że polecieliśmy żeby się dobrze bawić, nie koniecznie ubić jak najwięcej (bo polecieli byśmy jakimś sensowniejszymi statkami), ale dobrze sie bawić, a ty zrobiłeś dokładnie to o czym pisałem. Wziąłeś kawałek jednej wypowiedzi "obiecuję że wszyscy zginiemy" kawałem z inne "oczywiście chcieliśmy kogoś przy okazji ubić ale nie to było priorytetem". W taki sposób wyszło ci że starta statku była priorytetem. I do tego wmawiasz mi że pisałem to w tym temacie wielokrotnie.
SokoleOko:
--- Cytat: HammerSnake w Kwietnia 15, 2011, 14:41:17 ---To ja już się pogubiłem ,ale nie śledzę tego wszystkiego na bieżąco .Czyli od idei napierdalania we wszystko i we wszystkich w npc 0.0 przeszliście do plusowania i napierdalania nc i teraz musicie siedzieć na tym pustkowiu ? Napierdalanie zamienione na politykowanie? Nie powiem ,że jestem zaskoczony . :) . No ale zawsze chyba to coś nowego,uruzmaicenie czy coś ,ale coś mi nie pasuje strzelanie do struktur w równaniu z skirmishami.
--- Koniec cytatu ---
To jest sposób na prowokowanie bitek.
A kilka plusów nie zmienia faktu, że dookoła mamy 60 tys. celi ;)
sc0rp:
--- Cytat: Ranshe w Kwietnia 15, 2011, 14:43:38 ---Dark, no jakoś nie widzę (poza frachtówką) GNa z tematem przewodnim "polećmy wpieprzyć się na bloba pandemików/NC/DRF/whatever". Jakoś za to widać "polećmy zrobić zadymę w bc/trasherach/whatever". O to chodzi.
--- Koniec cytatu ---
liczy sie efekt koncowy a jak to marketingowo nazwiesz nie ma znaczenia. efekt koncowy byl latwy do przewidzenia dostaniemy blobem. jesli ktos uwaza ze ganknight jest prowadzony powaznie etc. to gratuluje posiadania wlasnego swiata.
--- Cytat: HammerSnake w Kwietnia 15, 2011, 14:41:17 ---To ja już się pogubiłem ,ale nie śledzę tego wszystkiego na bieżąco .Czyli od idei napierdalania we wszystko i we wszystkich w npc 0.0 przeszliście do plusowania i napierdalania nc i teraz musicie siedzieć na tym pustkowiu ? Napierdalanie zamienione na politykowanie? Nie powiem ,że jestem zaskoczony . :) . No ale zawsze chyba to coś nowego,uruzmaicenie czy coś ,ale coś mi nie pasuje strzelanie do struktur w równaniu z skirmishami.
--- Koniec cytatu ---
przeciez juz sokoleoko pisal ze to jest fun strzelac do struktur nc poszukaj nawet w tym threadzie ;)
--- Cytat: SokoleOko w Kwietnia 15, 2011, 14:50:09 ---A kilka plusów nie zmienia faktu, że dookoła mamy 60 tys. celi ;)
--- Koniec cytatu ---
ulala mam nadzieje ze zartujesz bo to by znaczylo ze splusowaliscie wszystko po za NC ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej