Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Doom:
Czekaj czekaj. Czy własnie napisałeś że komuś udało się zblobować NC?
Goomich:
Nie, zacytowałem jakiegoś traderjohna z rawra, za pośrednictwem kugu
Napisałem tylko swoją reakcję. :P
CATfrcomCheshire:
Pamietam, jak kiedys Sys-k (wtedy ok 3tys charow) plakali na swoim forum, ze c0ven ich blobuje....
sc0rp:
Na chwile obecna NC jest w defensywie jeszcze nieglebokiej ale niedaleko do tego. Z ciekawostek:
1. Co jest nie do uwierzenia NC zostalo rzeczywiscie zblobowane jakkolwiek smiesznie to nie zabrzmi - nie tylko liczbowo ale takze jakosciowo (przeciwnik uzywa drozszych fitow).
2. Padly 2 CSAA ktore podobno smarzyly tytki.
3. NC./evoke masakruje kazdego kto jest nieuwazny w weekend padl tytan i kilka capsli (my jako cbc tez odczulismy ich dropy).
4. Theorycrafter PL wymyslil kontre na alphafleet - tengu wing - https://www.pandemic-legion.com/killboard/view_kill.php?id=391662 na pelnych bonusach flotowych (bez implantow) 197k ehp (shield: 25389, resy: 84/90/94/87) 635dps kinetic/507dps other, speed 664 m/s, sig 239m koszt: 495mil isk (dla porownania alpha maelstrom 205mil isk)
5. Walka na TZ imo nie wiele da bo owszem DRF jest slabsze w US TZ, ale ich najemnicy juz niekoniecznie.
Podsumowujac imo na chwile obecna DRF+PL+NC./ev0ke+Raiden to jednak za duzo dla NC. Ja sadze ze o wyniku tej wojny zdecyduje postawa poludnia, jesli zostana neutralni/splusuja DRF to za pol roku beda mieli jednego agresywnego sasiada DRF, jesli pomoga NC to walka bedzie sie toczyc. Polnoc zaczyna plonac moze nie tak jak rok temu poludnie ale skonczyc sie moze podobnie.
R@F:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwietnia 18, 2011, 11:03:36 ---2. Padly 2 CSAA ktore podobno smarzyly tytki.
--- Koniec cytatu ---
Może ktoś wyjaśnić co to CSAA?? stocznie produkcyjne??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej