Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Północny wschód czyli "Tańczący z Niedzwiedziami"
Ranshe:
O i obudziły się trolle, co nie mają nic do powiedzenia, ale przypier... się do człowieka. Aż szkoda odpisywać na jakieś brednie o szczurach, procentach i innych gównach.
@Ektobus - lol fetysze i definicje bota, aż koledzy musieli przyjść i pomóc tobie biedaczkowi w wątku, bo sobie nie radzisz, a wstyd ci się przyznać do bycia szeregowym strzelaczem? :)
--- Cytat: Ektobus Rired w Kwietnia 15, 2011, 11:56:19 ---A jeśli chodzi o twoje czytanie ze zrozumieniem:
--- Cytuj ---oczywiście chcieliśmy kogoś przy okazji ubić ale nie to było priorytetem.
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Aha, czyli polecieliście wdupić statki, a przy okazji może coś ubijecie. Czyli dokładnie tak jak mówię i dokładnie odwrotnie niż Ganknight, dzięki za potwierdzenie. :)
(fun na tsie/mumblu traktuję jako osobną rzecz, niekoniecznie ściśle związaną z flotą)
Ektobus Rired:
Co tym możesz wiedzieć kim jestem i co robie???
Koledzy nie musieli mi przychodzić z pomocą po prostu więcej ludzi widząc jakie pierdoły wypisujesz postanowiło ci tu uświadomić. A co do czytania ze zrozumieniem, na prawdę idzie ci kiepsko, czyli albo nie chcesz albo a nie potrafisz. Niestety taka jest ostatnio tendencja, wyjąć końcówkę wypowiedzi, nie czytając lub nie biorąc pod uwagę reszty. Dyskusja lub tłumaczenie czegokolwiek takim ludziom, nie ma sensu, napiszesz mu elaborat na 20 stron, a on wyciągnie kawałek zdania z 1 lub ostatniej strony i uzna że wie juz wszystko.
Ranshe:
--- Cytat: Ektobus Rired w Kwietnia 15, 2011, 14:11:50 ---Co tym możesz wiedzieć kim jestem i co robie???
--- Koniec cytatu ---
No a co, nie byłeś w tej flocie szeregowym strzelaczem?
--- Cytuj ---Koledzy nie musieli mi przychodzić z pomocą po prostu więcej ludzi widząc jakie pierdoły wypisujesz postanowiło ci tu uświadomić.
--- Koniec cytatu ---
Aha, aha, i zupełnie przypadkiem wszyscy z CBC, oprócz tego trola który mi tam o jakichś szczurach pier... bez sensu ;)
--- Cytuj ---A co do czytania ze zrozumieniem, na prawdę idzie ci kiepsko, czyli albo nie chcesz albo a nie potrafisz. Niestety taka jest ostatnio tendencja, wyjąć końcówkę wypowiedzi, nie czytając lub nie biorąc pod uwagę reszty. Dyskusja lub tłumaczenie czegokolwiek takim ludziom, nie ma sensu, napiszesz mu elaborat na 20 stron, a on wyciągnie kawałek zdania z 1 lub ostatniej strony i uzna że wie juz wszystko.
--- Koniec cytatu ---
Your omijanie-niewygodnych-pytań-przez-bluzganie-na-ludzi skill has increased to 2.
Może weź się zdecyduj, polecieliście na tego roama przede wszystkim wdupić statki i może coś ubić przy okazji (tak jak pisałeś w tym wątku już kilkukrotnie), czy może jednak nie i polecieliście zrobić komuś rozróbę i tak jakoś wyszło z dużym prawdopodobieństwem, że nie wróciliście (jak na GN)?
sc0rp:
--- Cytat: Ranshe w Kwietnia 15, 2011, 13:58:27 ---Aha, czyli polecieliście wdupić statki, a przy okazji może coś ubijecie. Czyli dokładnie tak jak mówię i dokładnie odwrotnie niż Ganknight, dzięki za potwierdzenie. :)
--- Koniec cytatu ---
bylem na 2 GN:
- BC - dostalismy blobem pandemicow wieszkosc floty wyladowala w klonowni znikoma ilosc killi
- Frachtowka - j/w tylko wymien pandemic na NC
rzeczywiscie dokladnie odwrotnie LOL
HammerSnake:
http://www.eveonline.com/news.asp?a=single&nid=4522&tid=7
6OYQ-Z, Tenal - The Northern Coalition [NC] is currently being pressed hard by fleets from the Drone Region Federation, Pandemic Legion and the Northern Coalition. alliance.
Today, a fleet from the Northern Coalition. alliance, along with allies Ev0ke, Ewoks, Not Found., Polaris Syndicate, Cartel. and Merciless. reinforced five out of eleven Capital Ship Assembly Array towers in the 6OYQ-Z system in Tenal during a three-hour joint operation. They have also been attacking in Pure Blind and Fade regions.
To ja już się pogubiłem ,ale nie śledzę tego wszystkiego na bieżąco .Czyli od idei napierdalania we wszystko i we wszystkich w npc 0.0 przeszliście do plusowania i napierdalania nc i teraz musicie siedzieć na tym pustkowiu ? Napierdalanie zamienione na politykowanie? Nie powiem ,że jestem zaskoczony . :) . No ale zawsze chyba to coś nowego,uruzmaicenie czy coś ,ale coś mi nie pasuje strzelanie do struktur w równaniu z skirmishami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej