Eve Online > Incursions

Nowe avatary

<< < (7/59) > >>

Dormio:
W dupach się Wam poprzewracało od tego dobrobytu !
Ja z łezką w oku przypominam sobie czasy telnetowania na terminalach zielonoekranowych (albo na bursztynowym kermicie) by wejść na MUDa w wersji tekstowel :]

Na razie o żadnych kanapach nie było mowy, chociaż mi od tego płynu w PODzie to już palce się marszczą :P

Jededdiah Brown:
Mówili że docelowo gracz będzie miał swoją "kajutę" gdzie w ograniczonym stopniu będzie mógł ją spersonalizować.

Xarthias:
O personalnych kabinach nie słyszałem, natomiast korpowe/alliansowe biura mają być jak najbardziej. Czy i na ile będzie można je personalizować - nie wiadomo.
No i nie spodziewałbym się, że wszystko wszystko wprowadzą od razu w następnym dodatku.
Z tego co mi znajomi z ccp mówili, to incarna pełną funkcjonalność osiągnie gdzieś tak w 2013, więc bez hurraoptymizmu :P

SokoleOko:
Kabina była pokazana na Fanfeście 2008 - oczywiście, dużo się mogło zmienić od tego czasu.

Natomiast jeśli Incarna (latem 2011) będzie się miała tak do oczekiwań/zapowiedzi jak PI (w obecnej formie), to nawet nie warto na to czekać. 

Xarthias:
Zależy czego oczekujesz :P
Jak chcesz full simsów, to lepiej kup Simsy :P
Na początku na pewno będzie to tylko element dekoracyjno piarowski. Może z bajerami typu tactical map i z jakąś mikrogrą.
No i tak czy inaczej, eve to gra o statkach kosmicznych, więc to raczej na nie będzie kładziony większy nacisk przy dodatkach, nie na simsy.
W incarnie nie ma planowanej pełnej interakcji między graczami (czyt. walki) oraz wszelkie badziewia, które wprowadzi (może poza minigrami i dekorowaniem domków :P) mają być dostępne z poziomu "starego" (czyt. obecnego) interface'u. Czyli - jeśli ktoś nie chce się bawić simsami - to nie będzie musiał.
I mam nadzieję (jak i kilka osób z CCP), że te założenia się nie zmienią. Choć z powodów ekonomicznych niestety wszystko jest możliwe :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej