Eve Online > Incursions

Nowe avatary

<< < (6/59) > >>

Chupacabra:
a teraz wyobraźcie sobie epicką walkę i ładowanie się tych pięknych awatarów w okienku lokal. Sam miód:) ale chociaż będzie na co popatrzeć zanim zmusisz działa działka do odpalenia:)
Widząc poziom grafiki to zdaje mi się, że to ostatnie miesiące mojej gry w Eve, bez zmiany kompa się nie obędzie, a na to brak funduszy jak na razie :(

Xarthias:
Nowe awatary mają dwie formy: portretu i całej postaci.
Portret będzie przechowywany w takiej samej formie jak w tej chwili, więc na chatach itp nic się z wydajnością nie powinno zmienić.
Samo tworzenie postaci na razie jest jeszcze mocno zabugowane, np u mnie prawidłowo wyświetla mordę tylko przy ustawionych najwyższych detalach, ale wtedy całość działa z taką prędkością, że szkoda gadać (1 klatka na 2-3 sekundy) i ustawienie czegokolwiek to loteria :(

Pol Kent:

--- Cytat: Chupacabra w Październik 07, 2010, 08:45:28 ---a teraz wyobraźcie sobie epicką walkę i ładowanie się tych pięknych awatarów w okienku lokal. Sam miód:) ale chociaż będzie na co popatrzeć zanim zmusisz działa działka do odpalenia:)

--- Koniec cytatu ---

Ty piszesz takie bzdety bo lubisz czy masz inną motywację ?? Te Avatary to będzie taki sam pliczek PNG czy inny JPG jak obecne. A to ze ładniej wygląda absolutnie nie znaczy, że zamiast 3kb będzie miał 300kb. Więc co to za &^$&#@$% z tym ładowaniem.

SokoleOko:

--- Cytat: Mona X w Październik 07, 2010, 08:39:47 ---Kupowanie ciuszków będzie lepsze niż kręcenie statkiem. :)

--- Koniec cytatu ---

This. Serio.

Nie mam nic przeciwko rozwaleniu się na kanapie w swojej (udekorowanej przez siebie) kajucie zamiast kręcenia na stacji shipem, którego model jest tak stary i spikselowany, że aż zęby bolą.

Trefnis:
hahah ja bym zrobil dokladnie tak samo, rozwalil sie w swojej kajucie i z okienkami chata odpalonego na jakims terminalu

eve to i tak graficzny irc dla mnie, przynajmniej by wygladal jak nalezy  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej