Eve Online > Incursions
Nowe avatary
SokoleOko:
--- Cytat: Xarthias w Październik 07, 2010, 11:05:50 ---Zależy czego oczekujesz :P
Jak chcesz full simsów, to lepiej kup Simsy :P
Na początku na pewno będzie to tylko element dekoracyjno piarowski.
--- Koniec cytatu ---
Po tylu latach? I gadaniu, że "poczekajcie 18 miesięcy, bo najpierw Ambulation/Walking in Stations/Incarna"?
Oczekuję tego, co zapowiadali na początku - że będę mógł poruszać się swoim "pełnym" avatarem (które wygląd zewnętrzny będę mógł modyfikować - ciuchy itp) po wnętrzu stacji i będę miał powód, żeby robić to regularnie.
Przypomnę - według trailera Tyrannisa mieliśmy mieć wpływ na populację planet, podejmować strategiczne decyzje, które miały mieć wpływ np. na ekologię planety, a co dostaliśmy? Codzienny reset ekstraktorów. Moim zdaniem PI to największy fail jaki CCP do tej pory popełniło. I co ciekawe, wbrew zapowiedziom (że "to tylko początek i będziemy dokładać content w następnych dodatkach"), na jakieś 5-8 tygodni przed kolejnym dodatkiem całe zapowiadane dotąd zmiany w PI sprowadzą się do poprawienia UI i zmniejszenia liczby idiotycznych kliknięć (które i tak w 75% wykonują za nas makra). No k... mać.
Chupacabra:
--- Cytat: Pol Kent w Październik 07, 2010, 09:14:34 ---Ty piszesz takie bzdety bo lubisz czy masz inną motywację ?? Te Avatary to będzie taki sam pliczek PNG czy inny JPG jak obecne. A to ze ładniej wygląda absolutnie nie znaczy, że zamiast 3kb będzie miał 300kb. Więc co to za &^$&#@$% z tym ładowaniem.
--- Koniec cytatu ---
A Ty grasz od wczoraj i nie wiesz co potrafi CCP. Teraz maja mała objętość a i tak jednym z zaleceń walki z lagiem, jest powyłączać mordki gdzie się tylko da, a maja po 3kb.
Nie zmienia to faktu, że teraz lag, znajdzie się po naszej stronie,
SokoleOko:
I niby jak te mordki wyłączasz?
Chupacabra:
we wszystkich oknach czatów:) które muszę mieć otwarte, mam tylko i wyłącznie teksty pisane przez graczy, a mam powyłączane osoby które się znajdują na tychże czatach, wtedy nie mam "mordek". Niestety jak zrobię to na lokalu to będę widział wielkie G :)
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Październik 07, 2010, 11:39:10 ---I niby jak te mordki wyłączasz?
--- Koniec cytatu ---
ESC -> Clear cache. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej