Forum Gry > World of Tanks

Nadchodzące patche

<< < (6/24) > >>

Khobba:
ja tymczasem jestem poniekąd zadowolony ze zmian w arty. Wiem, że jestem marnym artylerzystą, ale przed patchem nie było tego tak widać jak teraz - i dobrze, bo wiem, że inni słabi gracze też już tak nie "ownują" na polu bitwy.

Starakopara:

--- Cytat: Khobba w Listopad 15, 2010, 13:30:13 ---ja tymczasem jestem poniekąd zadowolony ze zmian w arty. Wiem, że jestem marnym artylerzystą, ale przed patchem nie było tego tak widać jak teraz - i dobrze, bo wiem, że inni słabi gracze też już tak nie "ownują" na polu bitwy.

--- Koniec cytatu ---

fakt, artka została z deka znerfiona, i fakt, gra się teraz przyjemniej ;)

Doom:
Oj tak. Zmiana w arcie widoczna dla mnie bardzo. Dizś zagryzłem już którąś kolejną, a zwykle dostawalem idealnie wymierzoną centralną plombe w trakcie szarzy i tyle było rumakowania.

Przy okazji te dwie nowe mapki bardzo fajne są :)

Starakopara:

--- Cytat: Doom w Listopad 15, 2010, 14:07:51 ---Oj tak. Zmiana w arcie widoczna dla mnie bardzo. Dizś zagryzłem już którąś kolejną, a zwykle dostawalem idealnie wymierzoną centralną plombe w trakcie szarzy i tyle było rumakowania.

Przy okazji te dwie nowe mapki bardzo fajne są :)

--- Koniec cytatu ---

z nowych mapek, do gustu najbardziej mi przypadła ta pustynna  ;)

Kara Mon:
A cod okladnie zostalo zmienione? bo jak do tej pory to gralem tlyko hummelem i jak wkurwial tak wkurwia dalej , zwlaszcza tym ze ja mam celownik na pol ekranu a su-8 obok laduje kolesiowi pociski prosto w lufe, jak juz wyczekalem swoje to w  moim celowniku zmiescily by sie ze 2 KT i pewnie t-44 by sie wcisnal . Wczoraj wsiadlem w amerykanska artke ,fakt m37 czyli mala o krotkim zasiegu mzoe dlatego wynika to co dalej i teraz zastanawaim sie czy temu epdzacemy tygrysowi zapakowac kulke w lufe czy rure wydechowa ...... ominal mnie nerf cyz po prosut hummel byl tak do dupy ze go nie zauwazylem nawet ?  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej