Forum Gry > World of Tanks

Nadchodzące patche

<< < (7/24) > >>

Doom:
Raczej częściej pilotują go ci co wiedzą jak go użyc :P
Nie wiem co dokładnie zmienili ale artki jakies taki mniej psychiczne są teraz i jakby mniej ich dzisiaj widziałem (chociaz w jednej bitwie jak zobaczyłem po 5 na team...

Khobba:
IIRC pociski latają 25% wolniej, więc trzeba lepiej mierzyć

Gizmo79:
O parę procent zmniejszyli prędkość pocisków HE (wszystkich, czołgowych też) oraz o parę procent zwiększyli rozrzut u artylerii, dobrym graczom nie robi to większej różnicy. Głowna wada, czyli widzenie wszystkiego i wszędzie została.

mehnlo:

--- Cytat: Gizmo79 w Listopad 15, 2010, 17:18:31 ---O parę procent zmniejszyli prędkość pocisków HE (wszystkich, czołgowych też) oraz o parę procent zwiększyli rozrzut u artylerii, dobrym graczom nie robi to większej różnicy. Głowna wada, czyli widzenie wszystkiego i wszędzie została.

--- Koniec cytatu ---

Jeśli dobrze pamiętam patchnotes to prędkość wszystkich pocisków [ap/he/premium] została zmniejszona.

--- Cytat: patchnotes ---- shell velocity decreased by 20% for all vehicles, including SPGs’ shells
--- Koniec cytatu ---

Doom:
A w sumie jak rozwiązali fakt że Lee ma dwa działa? Jak w t28 czyli wali glowne, a reszta to ozdoba? Jesli tak to ktore jest główne (uzywane w grze)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej