Forum Gry > World of Tanks

Czołgi w których Wam sie najlepiej gra

<< < (3/5) > >>

Trefnis:
ehh wzialem 3001h jednak :P
zostawilem sobie pz4 i wygrinduje teraz tez vk3600 zeby zobaczyc w co isc po wipie

a panthera to swoja droga :P

ok to byl zajebisty wybor

Victory!
Battle: Hills 18 września 2010 12:31:36
Tank: VK3001(H)
Earned:
1 029 Experience
22 629 Credits

jezdzilem sobie po mapie jak w t-44 tylko szybciej :)

niestety dzialko mam takie narazie ze moge co najwyzej w komary strzelac, ale jak bedzie 88mm to zobaczymy

Straszny:
grałem 3001h wymaksowanym i to jest zajebiste połączenie cięzkiego scouta z czołgiem który potrafi nakopać prawie każdemu przeciwnikowi

bardzo dobrze go wspominam, jak gra bedzie za kase to slot na niego zostawie i  pewnie kupie sobie go na stałe

Straszny:
zrobiłem sobie ruskiego KV1S...  super sprzęcik

połączenie fajnych cech Jagdpanthery i medium tanków, ależ odmiana po KV

szybko obrotowa wieża (bardzo ważne), dobre zawieszenie, speed bardzo OK - w końcu mam cięzki-mid-tier czołg do szybkiej gry.  Jest szybszy od niejednego mediuma (43 km) całkiem nieźle opancerzony, choć wyraźnie słabiej od KV3, ma fajne armaty  (najbardziej podoba mi się ta haubica  122mm U-11), w błocie zachowuje się jak trzeba, grając KV czy PZ IV z max silnkami miałem wrażenie ze mnie klej oblepił.

Często ląduje w low-tier battlach jako best tank - ależ można masakre urządzać :D
Dobijam nim do statusu elite i zostawiam jako jedną z ulubionych zabawek :)

Straszny:
cały czas szukam czegoś co będzie miało kopyto i HP większe niż Leopard a nada będzie sie nadawało na recona

wydając kupe kasy (wszystko rigowałem), po przeleceniu ruskich medium, ruskiego KV1S (bardzo fajny czołg), jednak niemiecki VK3001P wydaje się idealny - 60 km/h, no i ta niemiecka haubica 105 mm zapakowana HE ammo - genialna broń. Czołg jest wręcz idealnym ciężkim scoutem mogącym walczyć w linii z resztą medium, albo zasuwać jak szalony obok Leo i BT-7.

polecam tym, których wkurza jak szybko ginie Leopard albo że nie może nawiązać wymiany ogniowej  z medium-tankami. Zdecydowanie z działem 105mm bez AP-ammo (jest uselles na nim)

także teraz obok Panthery z jej 88 zasuwam sobie VK3001P z krótką 105tką (BTW: jak przezabawnie wygląda Panthera z tym gunem ;p)

Starakopara:
gram dopiero kilka dni, ale póki co, najlepiej jeździ mi się niszczycielem czołgów, taktykę stosuję prostą, jadę na flance atakujących sił, znajduję krzaki na jakimś podwyższeniu terenu i kampię  :), co prawda nie raz dopadły mnie scouty, al i tak się świetnie bawię  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej