Forum Gry > World of Tanks

heavy tanks

<< < (9/13) > >>

Okropniak:
Gizmo - to ja jezdze artyleria ;p
I ja trafiam w ruchu - ale tez mowie ze nie takie to latwe trafic szybka pchle ktora ci zasuwa zygzakiem, co innego jak tnie po prostej, precyzujesz - strzelasz z wyprzedzeniem - i jak jestes dobry to sie udaje :)

amra:
eee tam marudzicie, gracie z losowymi osobami, wiec nie ma co sie dziwic ze 30-50 z nich failuje tylko.
Sami zwrocie uwage w poradach jak farmic, co pisano ?  np. kup leoparda, szybko lece wdupic go na drugim koncu mapy i mozesz grac swoim ulubionym tankiem ;). Polowa sredniakow robi dokladnie to samo bo musi przejsc tego tanka aby dorwac sie do ciezkiego, ja tak robilem a-20 i pzIII/IV.
Ja wczoraj widzialem jescze gorsze wydarzenia, np. dwa sklady, w jednym dwie myszki i raszta ciezkie, w drugim 3 x is 7 plus artyleria i ciezkie i do tego MS1 ;). Oczywiscie sklad z MS1 wygral, moj sklad najpierw uzgodnil ze campimy, a potem co minute jeden przeprowadzal szarze solo bokiem mapki.

A arty jest przegieta, jak na mapke w pusici 4 wiedzacych co robic, to nie ma bata musza wygrac.

lastverb:

--- Cytat: Kane McCallan w Wrzesień 13, 2010, 21:16:09 ---A arty jest przegieta, jak na mapke w pusici 4 wiedzacych co robic, to nie ma bata musza wygrac.

--- Koniec cytatu ---
Wlasnie o tym mowilem, taktyki klanowe bardzo szybko zmienia sie w 5czolgow/10art przy obecnym stanie rzeczy. Chcesz grac inaczej? Bij sie z innymi nabami i zapomnij o sov/whatever.

Trefnis:
dziadzik nie zmienia, bo 5 tankow i 10 arty dostanie sromotnie jak sie zmiezy z 15 t-44

lastverb:
Zobaczymy co sie stanie jak sie skoncza puby i gra z retardami przeciw retardom. W pubie gra arty bez plutonu ma maly sens. A na koniec te 15 t44 dostaloby sromotny wpierdziel od 5 is4 nawet ta pomoc arty by nie wiele dawala.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej