Forum Gry > World of Tanks
heavy tanks
Hellbright:
http://www.youtube.com/watch?v=8sQeAvcFerU&feature=player_embedded filmik o HT. Zwracam uwagę na 0:50 8)
Kira Korpii:
Jezdze sobie od soft wipe tigerem II, poczatkowo bylo fatalnie bo za duzo "iskow" w grze przez pierwsze dwa dni powodowalo niegrywalnosc.
Teraz tiger II przy dosc agresywnej jezdzie jest na plus 10k srednio. Bywa ze sie zarobi i 50-60k ale pozniej przychodza jakies fail walki na ktorych sie jest -5k w zaleznosci od ilosci pozostalych pociskow w racku. Fun z tych czolgow jest w kazdym badz razie. Jesli zas trzeba kupic jakis upgrade lub wydac wieksza kase to chwilke pocisne hummelem a na tym to jest jakis kosmos obecnie - 30-50k co walke to calkowicie realne liczby.
--- Cytat: dziadzik w Wrzesień 07, 2010, 11:39:49 --- IS7 nie gram bo to papierowy czolg i 0,6 rpm w 130mm nic nie zmienia
--- Koniec cytatu ---
Wg mnie nie jest taki papierowy a w wielu sytuacjach mocno przegiety ;p Dlatego nawet sobie nie wyobrazasz szerokosci banana na moich ustach jak wczoraj tigerem II ustrzelilem stuprocentowe IS7 jednym shotem w ammo rack (zwykle AP).
Kira Korpii:
No dobra, jako ze popelnilem wielki blad i poszedlem juz w te niemieckie maszyny to potrzebuje sugestii i moze opinii kogos kto uzywal - jakie rigi na vk450 aka minimaus?
Straszny:
--- Cytat: Kira Korpii w Wrzesień 13, 2010, 10:07:20 ---No dobra, jako ze popelnilem wielki blad i poszedlem juz w te niemieckie maszyny to potrzebuje sugestii i moze opinii kogos kto uzywal - jakie rigi na vk450 aka minimaus?
--- Koniec cytatu ---
ja na koncie kumpla jeździłem z wentylacją, ładowaniem szybszym i z tym anty-HE . Sprawdzało sie fajnie. Anty-HE na każdym czołgu tier 9-10 imo must-have bo wszystkie light-medium leją do Ciebie z ammo HE.
lastverb:
--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 13, 2010, 10:42:08 ---ja na koncie kumpla jeździłem z wentylacją, ładowaniem szybszym i z tym anty-HE . Sprawdzało sie fajnie. Anty-HE na każdym czołgu tier 9-10 imo must-have bo wszystkie light-medium leją do Ciebie z ammo HE.
--- Koniec cytatu ---
Liner (anty-HE) jest potrzebny przeciw art, bo takie ruskie 203mm jesli trafi w czolg to niszczy is4/7, jesli trafi kilka metrow obok zabiera pol hp, wiec nawet czekac na wycelowanie nie trzeba. Rammer jest must have na wszystkim.
Ja jezdze ze stabilizatorem (20% celniejszy w ruchu), rammerem (szybsze przeladowanie) i tym 10% do szybszego celowania na medium. IS7 celowanie wymienione na linera (gdyby tylko chcialoby mi sie tym zlomem jezdzic).
Rammer, maskowanie i celowanie w td.Rammer,liner,zasieg widzenia w is4 (to jedyna wada tego czolgu), wymienic to do widzenia na wentylacje i jak znalazl na vk45.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej