Forum Gry > World of Tanks

heavy tanks

<< < (4/13) > >>

Straszny:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 07, 2010, 13:42:48 ---Co Ty mi tu pitolisz. Mam radzieckie i niemieckie czolgi i nie mam z tym problemu v0v.

--- Koniec cytatu ---

no kurde

właśnie zrobiłem 50 kafli jagdpanterką... wybiłem w pinde ludzi...

i co z tego jak koszt ammo mam 34 000  (i naprawa 8000)

Soulscream:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 07, 2010, 13:44:25 ---no kurde

właśnie zrobiłem 50 kafli jagdpanterką... wybiłem w pinde ludzi...

i co z tego jak koszt ammo mam 34 000  (i naprawa 8000)

--- Koniec cytatu ---

Nigdy nie wystrzalem z jagdpantery calego magazynka majac podobne wyniki. Ja nie strzelam jak nie jestem pewny trafienia. Przyzwyczajenia z CS'a :V.

--- Cytat: Chupacabra w Wrzesień 07, 2010, 11:36:29 ---Pewnie dajcie luz Pancerniakom. Oni po prostu zeszli na ziemie i teraz twardo po niej stąpają:)

Jak, to jest sposób na walkę z LAGIEM to jestem za:)

Właśnie, jak tam lag w WoT? Pingi maja znaczenie w celowaniu? Bardziej to przypomina Eve, czy FPS'a. Jeszcze jedno pytanko. Czy przeszkody terenowe sa przenikalne dla pocisków, czy też można się schować za jakimś krzaczkiem:) ?

--- Koniec cytatu ---

Chwilowo testujemy serwer w usa, wiec moj ping na chwile obecna to 150. Powiem Ci jednak, ze nie czuje zadnej roznicy jak na eu ktory znajdowal sie w niemczech/polsce. Ba w trakcie grania mam otwarty jakis stream z meczami z SC2 i nie czuje zadnej roznicy. Lacze mam 10mb download / 1mb upload z UPC.

Straszny:
e zły screen wrzuciłem - fixed
(popatrz:  strzałów celnych 19  i 9 niecelnych)

armata 105tka.

Soulscream:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 07, 2010, 13:47:10 ---e zły screen wrzuciłem - fixed
(popatrz:  strzałów celnych 19  i 9 niecelnych)

armata 105tka.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz, ze liczy Ci strzaly ktore odbilo badz rykoszety jako trafienia ? Swoja droga wiesz co znacza kolory na Twoim celowniku ?

Straszny:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 07, 2010, 13:57:27 ---Wiesz, ze liczy Ci strzaly ktore odbilo badz rykoszety jako trafienia ? Swoja droga wiesz co znacza kolory na Twoim celowniku ?

--- Koniec cytatu ---

z rykoszetami nie wiedziałem ale to w sumie logiczne, bo trafienie jest... no ale to też nic nie zmienia - strzelam celnie, zwaracam uwage na full-aim, zwracam uwage na predkosc katową celi, i moim zdaniem zużyte ammo jest nieproporcjonalnie duże w stosunku do tego co ubijam (znam interfejs gry)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej