Forum Gry > World of Tanks
heavy tanks
Chupacabra:
Pewnie dajcie luz Pancerniakom. Oni po prostu zeszli na ziemie i teraz twardo po niej stąpają:)
Jak, to jest sposób na walkę z LAGIEM to jestem za:)
Właśnie, jak tam lag w WoT? Pingi maja znaczenie w celowaniu? Bardziej to przypomina Eve, czy FPS'a. Jeszcze jedno pytanko. Czy przeszkody terenowe sa przenikalne dla pocisków, czy też można się schować za jakimś krzaczkiem:) ?
lastverb:
Trefnis dobrze mowi, obecnie zarabiac na tier9-10 nie jest trudno. Przeciez i tak wiekszosc bedzie grala na premium (woot? w inne gry typu navy field nie grales?). Na dosc sporo gier jakie gralem isem4 mialem 3 (slownie TRZY) gry w ktorych wyszedlem na - przez jakis kompletnie retard team i to nie wiecej niz -5k, srednio kolo 15-20k zarobku. IS7 nie gram bo to papierowy czolg i 0,6 rpm w 130mm nic nie zmienia, a gdybym chcial grac medium to wyexpil bym pantere (a jak, tez mam). Co do ammo - to fakt trzeba oszczedzac i jak mam minimalne szanse na trafienie to nie strzelam, glownie przez to, ze mam is4 wozi tylko 24 pociski ale koszty tez graja duza role. Soul roznica miedzy 250 a1,1k za sztuke jest widoczna, ale na kt powinienes juz takie miec :).
Trefnis:
z lagiem teraz gorzej bo serwery bety do usa przeniesione, pingi kolo 150-200, ale da sie grac
co do przenikalnosci to za krzaczkiem sie nie schowasz, tzn schowasz ale pocisku to on nie zatrzyma co dosc oczywiste
ale juz za skalka czy domkiem, prosze bardzo chowaj sie do woli
i co do fps czy eve.... to tak jakby quake na gasienicach z mozliwoscia rozwoju :)
najwazniejsze to insta akcja, nie ma czekania, zbierania, baitowania,
klikasz i po max 1min juz jedziesz i strzelasz (wliczajac 30sek oczekiwania przed meczem.....)
edit: co do medium, mam jeszcze t-44 z max rigami/upgradami/crew 100% ale do zarabiania juz sie nie nadaje jednak
kwestja taka ze naprawa to zazwyczaj okolo15k, ammo jakie 3,5k, wiec tylko jakies 5k do przodu sie jest, czasem na 0, sa tez straty
problemem jest to ze teraz jest za duzo ciezkich czolgow na mapie, bo t-44 nie jest teraz dosc szybki zeby robic kolka do okola kt
a jeszcze gorzej ze tych kt zazwyczaj jest 2-3 + 3 jeszcze ciezsze czolgi...
mialem do tej pory w t-44 jednak walke ala prewipe, jeden kt i jagdpanthera przeciwko, reszta jakies slabsze typu vk3600 i wtedy t-44
pokazal co potrafi, 9 killi chyba i 45k zysku, ale to mi sie zdazylo raz na ponad 100 walk
Okropniak:
tia - krzaczki są moim ulubionym miejscem razem z siatką maskującą - pozwalają się ukryć przez "wzrokiem" przeciwnika.
Natomiast jak już cię taki zobaczy - to "widzi" cię też cała reszta jego kumpli i masz pozamiatane. Nie mówię o heavy które biorą od cholery dps na klatę, czy med które są w stanie podjąć mniej lub bardziej wyrównaną walkę. No a w szczególności nie mówię tu o light tankach które tankują speedem i krzaczki owszem wykorzystują, ale tylko by zniknąć na chwilę z pola widzenia i pojawić się po chwili kawał dalej :)
Można schować się za to za budynkiem, tudzież inną skałką - choć i ściany domku nie raz się rozwala i potem wali w ukryty niby tank jak w bęben.
Fajne jest to że przy czekaniu aż się zbierze flota można sobie wejść i w zagrać meczyk - który zwykle trwa koło 10min.
Soulscream:
--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 07, 2010, 10:28:06 ---bo grasz niemieckim 88, pograj ruskimi działami i nie trać ammo na nich.... wtedy pogadamy
ja nawet przy 88 pare razy wystrzelałem calutką ładownie ammo na Jagdpantherze do zera, przy wysokiej celności... koszt ammo faktycznie dobija wtedy. Ze dwa razy po prostu pojechałem po prostu taranować bo nie lubie sępić na koniec bitwy
--- Koniec cytatu ---
Co Ty mi tu pitolisz. Mam radzieckie i niemieckie czolgi i nie mam z tym problemu v0v.
--- Cytat: Colonel w Wrzesień 07, 2010, 11:22:18 ---Panowie!
Nie rozlazicie się za bardzo z tymi swoimi czolgami?
To jest forum o EVE online a nie o froncie wschodnim 44
Może zalozcie sobie jakieś forum
Albo niech was modzi zamkną w waszej własnej klatce
--- Koniec cytatu ---
To jest forum publiczne, to ze tematem przewodnim jest eve online to nie znaczy ze masz sie ograniczac do jednego tytulu. To sa podstawy rozwijania sie spolecznosci forum internetowego ~~fyi~~.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej