Eve Online > Incursions
Zapowiedź nowego dodatku - dyskusja
Tloluvin:
--- Cytat: NeX w Wrzesień 04, 2010, 19:56:34 ---Chyba jedynym opłacalnym dla CCP sposobem na równoczesne skilowanie i logowanie postaci z jednego konta byłoby wprowadzenie potrójnej opłaty abonamentowej.
--- Koniec cytatu ---
skilowanie 3 postaci na koncie w tym samym czasie, czy mozliwosc zalogowania ich naraz mogloby byc fajne, ale ja nie o tym.
Chodzilo mi o to, ze skoro sa 3 postacie na konto + kolejka skili to powinno sie dac zrobic kolejke uwzgledniajaca wszystkie postaci na zasadzie, ze jak postac 1 skonczy skila to automatycznie wystartuje skil z postaci 2, a nie jak obecnie, ze najpierw trzeba wylaczyc skilowanie na 1, wylogowac sie, zalogowac i dopiero mozna puscic skila na 2. Zreszta CCP mogloby przylozyc sie do personalizacji, bo obecnie wszystko jest albo na konto, albo na klienta i brakuje ustawien na postac.
Co do przelogowywania to chodzilo mi o to, ze bezsensem jest by zmiana postaci wymagala wylogowania sie z gry i ponownego zalogowania. Powinno byc tak, ze logujesz sie raz, a jak chcesz zmienic postac to wychodzisz do okna wyboru postaci. Albo prosciej. Do opcji zamknij klienta i wyloguj powinna byc dodana opcja - zmien postac
Platfusek:
--- Cytat: NeX w Wrzesień 04, 2010, 19:56:34 ---Chyba jedynym opłacalnym dla CCP sposobem na równoczesne skilowanie i logowanie postaci z jednego konta byłoby wprowadzenie potrójnej opłaty abonamentowej. No może z jakąś zniżką promocyjną ;)
--- Koniec cytatu ---
Potrójnej nie, ale opcja dokupienia dodatkowego abonamentu na miesiąc aby podskilować trochę drugą postać bez potrzeby zawieszania skilowania głównej była by bardzo fajna (chętnie bym podskilował drugą postać ale też nie aż tak aby robić nowe konto i postać specjalnie przenosić co też kosztuje). Albo w timecodach PLEX, dodatkowa opcja 'dual traning 30d'.
Wydaje mi się że skoro twórcy gry zrobili fajną kolejkę do skilowania (chociaż mogła by być dłuższa 48h), to może będzie tez opcja skilowania dwóch postaci.
Villq:
--- Cytat: Tloluvin w Wrzesień 04, 2010, 22:22:07 ---skilowanie 3 postaci na koncie w tym samym czasie, czy mozliwosc zalogowania ich naraz mogloby byc fajne, ale ja nie o tym.
--- Koniec cytatu ---
Może i byłoby fajne ale potrzebowalibyśmy nowego serwera bo ilość zalogowanych graczy wzrosłaby dwukrotnie ;D
Ghostden:
http://www.massively.com/2010/09/04/pax-2010-ccp-unveils-eve-onlines-latest-expansion/
tu macie linka do info na temat nowego dodatku oraz do dyskusji na forum eve.
http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1379039
Z ciekawych rzeczy jakie można znaleść to:
- co będzie za bpc dropił mothership (obecnie to klasa nie istniejąca)
- jeśli bpc bedzie na mothershipa (to czy to będzie frakcyjny supercarrier czy frakcyjny tytan)
--- Cytat: Sazuka Kirr ---
This assumes that motherships = supercarriers. I'm not so sure.
Initially, motherships were a type of Titan that the Jovians built 500 years ago. To quote the official chronicle directly:
Three huge vessels were built, termed Motherships; they were the first Titan-class ships ever built.
If we look at recent history from the EVE universe, it was reported just over a month ago that:
In reaction to the data acquired by capsuleer Mouse Nell, indicating a major Sansha military presence within the borders of the Jove Empire, the Amarr Empire has set all its military forces to a state of high alert.
Could it be possible that the Sansha have, in fact, gotten hold of the blueprints to the original Jovian motherships, which were actually Titans? Could it be possible these blueprints will build the first combat capable, publicly available, capsuler pilotable Jovian ships in EVE?
--- Koniec cytatu ---
[/i][/size]
SokoleOko:
Czym różnią się trzy konta dzisiaj o jednego konta za trzykrotność ceny z możliwością skillowania i logowania na raz wszystkich trzech postaci? Bo mi to jakoś umyka...
EDIT: czy można prosić o copy-paste tamtego artykułu dla tych, którzy mają zablokowaną stronę w pracy?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej