Eve Online > NoobGarten
podstawowe pytania
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 29, 2010, 18:13:29 ---bo po ostatnim patchu mój komp nie daje rady ciągnąć 3 kont w full detalach na 60+ FPS każde i żeby te ordery sprawdzić, muszę się przelogowywać.
--- Koniec cytatu ---
A nie możesz obniżyć detali, włączyć pozostałe klienty, zrobic co masz zrobić, wyłączyć dwa i zwiększyć detale?
SokoleOko:
--- Cytat: Dormio w Grudnia 30, 2010, 13:27:05 ---Siur, z tego co napisałeś wnoszę, że mniejsze znaczenie dla Ciebie ma zysk, a większe kwestia obracania kapitałem :P
--- Koniec cytatu ---
Różnica nawet 100 tys. na Dramielu wartym 65-70 jest kompletnie pomijalna.
Co do dual/triple-boxingu - zwykle mam cały czas zalogowane dwa konta, którymi robię misje/latam na PvP. Chary handlowe są na trzecim koncie. Komp wytrzymuje w tej chwili jedno konto na full i drugie na minimum. Oczywiście, może pojechałyby trzy konta na minimum, ale to nie jest granie. Full or GTFO :)
Kara Mon:
Ostatnie patche cos strasznie napsuli strasznie jesli chodzi o wydajnosc. Kiedys 2 klienty smigaly az milo a teraz na 2 konta jak jade to przy zmianie sesji na jednym nawet winamp u mnie dostaje czkawki i zaczyna zacinac >:D
Dormio:
--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 30, 2010, 17:21:52 ---Różnica nawet 100 tys. na Dramielu wartym 65-70 jest kompletnie pomijalna.
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że masz rację, ale nawet przy sprzedaży liczonej w sztukach to już przestają być "grosze". Kwestia obrotu. Jak sprzedajesz 10szt przez tydzień to faktycznie nie ma sensu męczyć się dla 100k (po co zatem narzekasz na 0.01 ISK ?), ale jak sprzedajesz 10szt dziennie... ?
Kara Mon:
Narzeka na 0.1 isk bo zmiana ceny prawie nic nie kosztuje i co chwila musi odpalac gre i ta cene zmieniac, na kontraktach jak ktos wystawil za cene x to przewaznie juz czekal do kocna kontraktu bo koszty modyfikacji oferty byly duzo wieksze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej