Eve Online > NoobGarten

podstawowe pytania

<< < (23/38) > >>

Zgudi:
Dzięki za odpowiedzi. Lecz pomimo klepania misji level 1 standing do korporacji, do której należy ten agent nie podniósł się ani o 0.1 punktu. Może robię coś źle. Czy to naprawdę jest tak, że trzeba naklepać się masę, ale to naprawdę masę misji level 1, żeby podnieść standing do korporacji na tyle, żeby móc przeskoczyć na agentów level 2??

Doom:
Na początku tak to niestety wyglada. Dosyć znaczaco mozesz to zmienić poswiecajac kilka godzina na skile grupy socjal. Ponadto niekonicznie standing sie nie zmienia. Przy kazdym standingu NPC możesz sobie zobaczyc jego zmiany (dwuklik na nim albo prawoklik i opcja w odpowiedniej zakładce character shets)
Ewentualnie jest opcja ze wybzydzasz w misjach i odrzucając je cxzęściej niż raz na 4h sam sobie brruździsz (bez strat w standingu odrzucasz misję raz na 4h, jesli robisz to częściej  częściej tracisz standing)

ludekk:
Chce zaczac produkowac rigi. Patrze na bp danego riga i nie wiem jakie skille beda mi potrzebne.
Te z zakladki "manufacturing" to zeby zalozyc, ale sa jeszcze inne zakladki:
copying, researching material efficiency, researching time productivity i invention. Niesttey nie wiem skilli z jakich zakladek sie uczyc, i czemu jest az tyle zakaldek. Moze mi ktos to pokrotce wyjasnic?

Ezachiel:
Unseen Academy ... macie kogoś od szkoleń producenckich ?
po krótce :
copy - kopiowanie - tworzenie blue print copy np do ionvencji
invention - wynajdowanie
mineral eff. - mniejsza strata przy produkcji - mniej materiału - do 20% mniej zaleznie od typu bp - wskaznik waste, dodatkowo za skill prod eff tez chyba tyle - wartosc perfect sie odnosi do skill lv 5.
manufacturing eff. - krotszy czas produkcji

Doom:
W kazdej zakładce bpo / bpc w seksji skills masz wylistowane skile które są dla ciebie niezbędne do wykonania czynności związanej z zkaładką. Skille niezbedne do yżycia przedmiotu wyprodukowanego z takiego bpo masz w stosownej zakładce opisu samego przedmiotu nie jego bpo
Zakładki są odpowiednio do :
- manufacturing - produkcja
- coping - tylko bpo; kserowanie (tworzenie kopi)
- reserch materieals / tima - tylko bpo; badanie w kierunku zmniejszenia ilości materiału / czasu produkcji
- invencja - tylko bpc; badanie w kierunku otrzymania bpc na item t2
Na drobne itemy t1 skili nie potrzeba wcale lub prawie wcale (brak skili w zakładce oznacza że nic nie jest wymagane), jazda zaczyna sie jesli dysponujesz bpo t2 lub bpo na t2 komponenty

--- Cytuj ---Unseen Academy ... macie kogoś od szkoleń producenckich ?
--- Koniec cytatu ---
Tak

--- Cytuj ---mineral eff. - mniejsza strata przy produkcji - mniej materiału - do 20% mniej zaleznie od typu bp - wskaznik waste, dodatkowo za skill prod eff tez chyba tyle - wartosc perfect sie odnosi do skill lv 5.
--- Koniec cytatu ---
Bazowy waste to 10%przy me 0, 20 jest przy me -1. Skill production eficency nie wpływa na west, kara za brak tego skila na 5 jest liczona osobno w zaleznosci od poziomu me bpo / bpc

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej