Eve Online > NoobGarten
podstawowe pytania
Pol Kent:
--- Cytat: Zgudi w Grudnia 26, 2010, 20:59:07 ---Mam pytanko. Jak podnosić standing do frakcji i korporacji?? Po prostu chcę odblokować lepszych agentów.
--- Koniec cytatu ---
Robiąc misję do danej korporacji i podnosząc odpowiednie skille z grupy Social
Zgudi:
Tak. Ale klepię i klepię misje level 1 u jednego agenta od 3 dni a standing u innych agentów level 2 mam wciąż 0.2 a mógłbym z palcem w dup... robić misje level 2. 30-60 tysięcy za 1 misję to nędzna kasa.
Jak to przyspieszyć, żeby mieć dostęp do agentów level 2 i 3??
Doom:
Bo widzisz agenci którzy Cie jeszcze nie znają mają Cię w życi, oficjanie nie wiedza o Twoim istnieniu. Robiac misje dla agenta poza standingiem do niego rośnie Ci rownież standing do jego korporacji, który może zastępić personalne standingi z lepszymi agentami. Personalnie standing do wybranego agent amożna natłuc również, ale wymaga to pomocy chara z którym ten agent juz wspołpracuje. Nadmienię jeszcze ze odpowiednie standingi do frakcji nadpisują te corpowe, które z kolei nadpisują personalne, więc jak nie chcesz sie bawić w standingi z agentami naklep +10 do frakcji i z bani :P
PS
To o standingu 10 traktuj jako żart, z takim standem wiąże się cała masa upierdliwości (zaczynając od czasu jaki to zajmuje) i znacznie mniej kozyści
Pol Kent:
--- Cytat: Doom w Grudnia 27, 2010, 18:33:29 ---PS
To o standingu 10 traktuj jako żart, z takim standem wiąże się cała masa upierdliwości (zaczynając od czasu jaki to zajmuje) i znacznie mniej kozyści
--- Koniec cytatu ---
Z tym żartem to tak nie do końca. Co prawda z tymi upierdliwościami to prawda ale...Doom ma +10 do Amarrów :P
Doom:
Pewien jesteś że do amaru? jak ostatnio sprawdzałem było tam okolo +6 efektywnego (czyli jakies 5 bazowo) :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej