Eve Online > NoobGarten
podstawowe pytania
ludekk:
Mam problem z uzyciem przedmiotow na ktore mam skille. Mam Retrievera i ice harvesty na nim. Oczywiscie mam wszytskie skille do tego inaczej bym nie wlozyl tego do shipa. Lece sobie na pole asteroidowe i pryz probie wlaczenia Ice harvestera mam komunikat:
"You cannot do that. The module you use on the Veldspar needs to have the following in its skill requiirements; Mining"
To jest dziwne bo mining mam na 4 lvl i wlasnie 4 lvl byl potzrebny do Retrievera i do Ice Harvestera I. W koncu inaczej bym nie mogl nawet wsiasc do shipa lub tez zalozyc dzialek IHI. Co jest nie tak?
Doom:
Odpowiedziałeś sam sobieice harwester to użądzenie do zbierania lodu, do zbierania skał służy strip miner
semmac:
Kupiłem implanty które (tak mi się wydawało) choć trochę przyspieszą skilowanie kilku rzeczy - ale nic z tego.
O co tu biega?
Jaki jest sens kupowania "strip minera" do którego trzeba jeszcze załadować kryształy, skoro
zwykły "strip miner" daje więcej urobku??
Doom:
--- Cytuj ---Kupiłem implanty które (tak mi się wydawało) choć trochę przyspieszą skilowanie kilku rzeczy - ale nic z tego.
--- Koniec cytatu ---
Implanty poprawiające skilowanie to te na sloty od 1-5 (ikonka głowy) kazdy z nich dodaje Ci od 1 do 5 w określonym atrybucie (tyle ze najpierw należy je założyć). Przy krótkich skilach różnicę są bardzo niewielkie (szczególnie to widać własnie teraz po skasowaniu lerningów, natomiast kiedy dojdziesz do skili które sie robią dłużej niż dzień powinieneś zobaczyć różnicę.
--- Cytuj ---Jaki jest sens kupowania "strip minera" do którego trzeba jeszcze załadować kryształy, skoro
zwykły "strip miner" daje więcej urobku??
--- Koniec cytatu ---
Jak rozumiem mówisz o strip mainerze i modulated strip minerze? Sens jest taki że ten do którego wkładasz kryształ, po zalożeniu odpowiedniego kryształu kopie wydajniej to na co jest kryształ, niż wersja nie amunicyjna
Zgudi:
Mam pytanko. Jak podnosić standing do frakcji i korporacji?? Po prostu chcę odblokować lepszych agentów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej