Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (134/371) > >>

Daniarel:
Sytuacja polityczna EvE trafiła AAA w  momencie swojego zmierzchu, który to zdarza się każdemu ally w tej grze. Przyjaciół pozostało im mało, przewaga liczebna przeciwnika jest przygniatająca więc stracą sov, przynajmniej walczą, i jak dotychczas się nie rozpadli. przypominam, że takie chwile przeżywał BoB, PL, kwestia tego jak się zreorganizują i znajda swoją nowa drogę i cel.
Atlas nie pokazał nic :D

Kibicuję AAA i reszcie SW, jednak stan potrójnego A, obojętnie co by mówili jego członkowie  na tym forum :) jest daleki od formy za czasów Evil Thuga, co nie wyklucza jakiegoś odrodzenia.
Chłopaki co płacą za wynajem będą zawsze petem , więc nie mają się co obruszać na to, że są wyśmiewani. W tej grze albo sobie wystrzelasz co swoje, albo będziesz płacił  i pozostaniesz niewolnikiem silniejszych...kwestia wyboru i radości z gry, każdy ma co lubi.

Yogos:
Dark Flonoe no nie, APA trzyma tam dalej swoje auto tylko podjazd sprzedała sąsiadowi  :D :D

trii a w którym miejscu ja jade po APA ?
Coś nabluzgałem na was, sflejmowałem gdzie ?

Zrobiliście deal, dobry dla jednej strony, zły dla drugiej w którym miejscu się minąłem z prawdą/pojechałem po APA ?
Napisałem gdzieś nieprawdę ?

KiFuso:
Yogos, na prawdę zawsze na tym forum prezentowałeś jakiś poziom, a teraz mnie zadziwiasz :) Aby coś oceniać należy być obiektywnym

- APA podczas ewakuacji miało + tylko do AAC, -A-, RedOverlords, C0ven i do kilka innych sojuszy z Provi. (więc chyba coś Ci się myli  z ROLem) i straciliśmy jednego frachta ( na szczęście pustego) podczas tej akcji.
- Kiedy spostrzegliśmy się, że możemy zostać na terenach które do tej pory mieliśmy, Intiativy byli już praktycznie właścicielami stacji DZ.

Taka ciekawostka: Przez 1-2 tygodnie, obok DZ w systemie XUDX stał POS xxdeath, AAAC  miało już zaplanowaną akcje aby próbować go zniszczyć jednak -A- ZABRONIŁO NAM ATAKOWANIA GO. Czyli -A- zabroniło nam walczyć o nasze tereny..  Zastowie to bez komentarza 

-A- tak na prawdę straciło prawo do większości systemów w teneryfach wtedy kiedy CO2 i intiativy rozpoczęły ich oblężenie a -A- zaleciło nam ewakuacji do Stain.

Już nie dopowiadaj do naszej historii kolejnych rozdziałów...

sc0rp:

--- Cytat: Yogos w Września 27, 2010, 11:06:09 ---Dark Flonoe no nie, APA trzyma tam dalej swoje auto tylko podjazd sprzedała sąsiadowi  :D :D

--- Koniec cytatu ---

dobra nie chce mi sie juz dalej tlumaczyc, -A- nie zaplacilo ani iska za TCU i iHUBy wiec daj sobie spokoj. Mieli 2 wyjscia:
- zainstalowac wlasne TCU, iHUBy
- odkupic je od APA

Daniarel:
Nie wiem w czym problem, tereny wynajmowane przez APA były pod kontrolą AAA,

- APA płaciło AAA pogłowne czy co tam jeszcze,
- przyszła wojna, na horyzoncie pojawiła się możliwość straty terenu przez APA,
- więc poszli płacić silniejszym w tym momencie, de fakto pomogli utracić kontrole AAA nad ich strefa wpływów,
- z pozycji AAA - korp rentierski APA pomogł przeciwnikowi,
- ze strony APA zmienił się sygnet i ręką, która całują, płacą to wymagają

- każdy ma swoją racje :) docelowo AAA może odbije te tereny, a APA pójdzie w inne strony galaktyki płacić komu innemu

P.S.Na miejscu AAA zapamiętał bym to sobie, przy okazji kiedyś przypomniał (bum, bum), na miejscu APA nie przejmował się niczym póki są ISKI, rentierzy są poszukiwani, a ewentualna zemsta ze względu na rozmiar korpa jest wątpliwa, czyt. nie bardzo mają co stracić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej