Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Val Heru:
Ciekawe teorie tu padają, szczególnie mnie zainteresował motyw o waleczności rentiersów ;D To że parę osób wśród ogromnej rzeszy pilotów takiego rentierskiego ally wyraziło chęć pomocy w obronie itp nie znaczy że mogli by cokolwiek zdziałać. Pokażcie mi choć jedną dobrą korporację pvp do takiego należącą. Wg mnie do rentierskich sojuszy idzie "pewien typ" ludzi. To chyba nie tylko moje zdanie skoro nikt ich nie zaprasza do pomocy :)
Gregorius:
Teraz macie ładną odpowiedź, czemu centrala jest tak mało popularna ;)
Albo jesteś ubah pro i show me you killboard, albo Wypier*j.
Tyle w temacie, dziękuję, dobranoc ;))
Val Heru:
Coś w tym musi być skoro jesteś na tym polu taki wrażliwy. A i nie ma to żadnego związku z popularnością centrali. Jak sam pewnie zdążyłeś już zauważyć ilość postów na centrali w ostatnim czasie wzrosła chyba dziesięciokrotnie, ponieważ jest konflikt w grze i obie strony mają tutaj reprezentantów. Nie dopowiadaj sobie czegoś co nie istnieje.
Venzon 2003:
--- Cytat: Val Heru w Sierpnia 27, 2010, 17:45:45 ---Coś w tym musi być skoro jesteś na tym polu taki wrażliwy.
--- Koniec cytatu ---
signed
Rabbitofdoom:
--- Cytat: Venzon 2003 w Sierpnia 27, 2010, 17:06:07 ---AAA moze probowac bronic teneryfe ale jest w takiej samej dupie jak atlas - brak lidershipa/fc oraz dodatkowo ma problem z odchodzacymi korpami
--- Koniec cytatu ---
Co do -A- jak chcesz info to patrz na moj sig.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej