Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Sotharr:
--- Cytat: ChemicalRider w Sierpnia 27, 2010, 16:50:03 ---Aktualnie sytuacja jest taka, że w systemie 46 (który należy do APA) PL postawił posa.. na tą informacje na intelu AAAC pojawiła się informacja, że nie powinniśmy tego atakować (lub nam tego nie wolno) i że mają nadzieje, że ewakuacja pójdzie gładko. Syf.
--- Koniec cytatu ---
Rozkazy przyjmujecie przez kanał intelowy? Wow. ::)
Okropniak:
--- Cytat: lo2zak w Sierpnia 27, 2010, 16:59:50 ---Pożyjemy zobaczymy :)
--- Koniec cytatu ---
Nie fofikowałbym tak ;p
Dawałem znać paru znajomkom że będzie ofensywa i to szybciej niż się spodziewają - nie wierzyli ale się przygotowali i teraz nie leżą i nie kwiczą :)
Tak samo teraz delikatnie zasugeruję że możecie się zdziwić... ale co ja wiem :D
(kurrr - prawie się podpisałem odruchowo... za dużo maili się trzepie dzień w dzień) :)
Venzon 2003:
AAA moze probowac bronic teneryfe ale jest w takiej samej dupie jak atlas - brak lidershipa/fc oraz dodatkowo ma problem z odchodzacymi korpami
Sotharr:
[mod]Ponieważ znowu postują tutaj osoby bez uzupełnionych danych w profilu, przypominam o wymogu uzupełnienia tych danych. Posty tych osób są przenoszone do wątku we Flamewar.[/mod]
Melisanda Armida:
--- Cytat: Roninek w Sierpnia 27, 2010, 17:11:57 ---... jak to pisza czesto proof or gtfo! ...
--- Koniec cytatu ---
ja wole wersje z tits
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej