Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Gregorius:
A ja mam pytanie ;)
Dlaczego strzela się do stacji, która ma RF Timer ? :>
Fajny 'lizaczek' jest w 0-w
http://a.imageshack.us/img822/262/20100815180953.jpg
Słowem : 4 tytexy, 26-27-30 matek, stado capsli, i takie tam ;)) Lolly pop!
Nitefish:
--- Cytuj ---Nasze działania przez ostatnie 3 tygodnie miały na celu osłabić psychicznie Atlas. My coś wprowadzaliśmy w reinforce wiedząc ze jutro nie będzie CTA tylko dzień kerbira bo taki był plan !!!
--- Koniec cytatu ---
Heh, chyba nic głupszego dziś tu nie widziałem. Wy chyba na prawdę nie wiecie, czemu tak łatwo Wam teraz idzie i dorabiacie sobie do tego teorię.
VonBeerpuszken:
Stacja w 0-W pozbawiona service modułów.
*Nitefish...daruj już sobie te gadki, każdy wie dlaczego AŻ TAK łatwo nam idzie.
pamiątkowa fotka :-P
[załącznik usunięty przez administratora]
bunak xix:
--- Cytat: Nitefish w Sierpnia 15, 2010, 20:53:54 ---Heh, chyba nic głupszego dziś tu nie widziałem. Wy chyba na prawdę nie wiecie, czemu tak łatwo Wam teraz idzie i dorabiacie sobie do tego teorię.
--- Koniec cytatu ---
Więc UAxDeath ex szef RA i obecny jedyny lider XIX jest dla ciebie idiotą. Wiesz to są jego słowa i jego taktyka ale ty widać znasz się lepiej. Ocenę tej strategii pozostawiam wam - czy jest debilna... Mi się wydaje iż jest bardzo efektywana. Nikt nie będzie siedział przy kompie non stop - i to my a nie wy wybieramy kiedy i gdzie przylecimy wam zabrać dany system na chwilę obecną ! Oczywiście moje słowa kieruję głównie do Netefish-a który chyba jako jedyny z BUFU udziela się na centrali. To jest dokładnie co ktoś wcześniej napisał w tym wątku. Człowiek coś napisze i od razu ku*** ze pisze mega debilnie i kilku trolli zaczyna swoją bajeczkę.
NIECH ZACZNIE SIĘ FLEJM NA MOJEJ OSOBIE.. no kaman... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
VonBeerpuszken:
Stacja w EUU-4N przejęta.
Ile hubów i POSów w reinforsie nawet Papcio nie wie :-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej