Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
Mikker:
--- Cytat: Nitefish w Sierpnia 15, 2010, 15:04:37 ---Ciekaw jestem co zastanę po 2 tygodniowym urlopie :)
--- Koniec cytatu ---
Jesli wiekszosc lub duza czesc memberow atlasa tak pomysli , to w tej chwili ruska koalicja ma naprawde duza szanse na szybkie przelomy w tej stagnacji ktora atm jest.EVE jak juz wspominalem walka na morale czesto jest decydujaca.
Frankie:
--- Cytat: Gregorius w Sierpnia 15, 2010, 15:23:33 ---Jest w tym sporo prawdy, co piszesz.
Ja tylko obawiałbym się, że ludzie znajdą i na to sposób ;) (np. wkur*ące kwiatki z bąbli etc.). Fajnie, jakby np. TCU rejestrowały ilość aktywacji gateów w ciągu godziny czy jakoś tak. Sporo było pomysłów...
--- Koniec cytatu ---
Tak glebokie NC... kiedyś trafiliśmy na 1 bramie na 80 dużych bubli na jakies 140km od bramy było wszystko zbublowane. Jasne takie rzeczy się będą pojawiać, ale nie wszystkie systemy w eve tym obłożysz. Tylko, że obecna sytuacja też do niczego nie prowadzi. Bloki mają na tyle duże siły żeby każdy system wywalić. Nie ma szans na dobre walki. W wątku PB pisałem jakiś czas temu, że trafił nam się dzień gdzie do 400 osób local w 2 konstelacjach nie lagowało i naprawde niesamowity ubaw mieli wszyscy. Można było sobie polatać dla funu, a nie walczyć z zacinającymi się działami. W warunkach bez laga dobra flota 100-120 osób położyłaby niedoświadczoną flotę 300 może i więcej. Brak tych locali może spowodowałby żeby nie było, aż takich zgromadzeń ludzkich które zabijają całkowicie idee pvp. Obecnie w eve tak naprawde sa tylko lag bloby z rzadkimi wyjątkami mniejszych bitew grywalnych.
VonBeerpuszken:
Dwa lub trzy I-Huby właśnie spadły, sorry że nie wiem dokładnie ile, ale support nie brał udziału w strzelaniu tylko latał i obstawiał bramki....
Obrona ich wyglada tak - cytat-
- czo u haba?
- nikawo
- wsio normalno...
bunak xix:
czy moderator może przenieść dyskusję o "no local" do innego wątku ? Wracając do taktyki to dowodzący koalicją od początku wiedzieli iż nie będzie to łatwa walka. Atlas w połączeniu z AAA jest potężnym przeciwnikiem a dochodzą do tego poboczne pet alianse. Dyskutowano o C-J6 ze nie możemy podbić tego systemu. Nasze działania przez ostatnie 3 tygodnie miały na celu osłabić psychicznie Atlas. My coś wprowadzaliśmy w reinforce wiedząc ze jutro nie będzie CTA tylko dzień kerbira bo taki był plan !!! Atlas non stop latał rozwalać nasze SBU, leczyć posy, czekać przy wychodzących timerach stacji - a to nie jest fajne. Gdybym miał w dzień w dzień dzwonić po kolegów z AAA + innych , oni by przylatywali a tu nic to wiecie ze jak z tą bajeczką o wilku co to go niby chłopiec widział tyle razy , a jak wilk przyszedł naprawdę to nikt mu już nie wierzył. Wracając do C-J6 to wczoraj tak jak wspomniałem flota dredów powprowadzała wszystkie w reinforce wiec nie da się postawić cyno-jammera w systemie, bo i tak chyba już nie ma wolnych moonów gdzie mozna by było postawić szpilkę. Międzyczasie zamiatamy pobliskie systemy. Nawiasem mówiąc nie dzielimy skóry na niedźwiedziu który może jeszcze pokazać duże szpony. Wciąż dowodzący rozważnie podchodzą do prowadzonych działań ofensywnych.
co do lokalu to mam screena z godz. 21-43 PL time gdy lecialem jako support do 0-w778
DragLord:
Wedlug mnie sytucja wykorzystania exploita z lokalem przez PL na masowa skale jest wiecej jak prawdopodobna.
Ja sobie tlumacze to tym ze chcieli przebic w rozglosie Hydre po AT 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej