Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
VonBeerpuszken:
No to jest bug czy exploit wykorzystywany przez "Ruskich" ? Bo to dwie różne sprawy.
Jak pisałem wcześniej, znajdź dowód na exploitowanie a potem rzucaj oskarżenia, bo to że po padzie serwera potrafią się dziac cuda wianki to już od dawna wiadomo.
EDIT: o SBU nie wypowiem się, podczas tej kampanii ptrzez tydzień sie nie lgowałem, nie znam sprawy kompletnie.
Gregorius:
;-)
Pozwól, że nieco ci opowiem o tym exploicie - jest praktycznie niewykrywalny ^_^. Ta wesoła kampiąca ekipa równie dobrze może być na local chat Amarr w tym momencie ;)
Pad serwera, padem serwera - był nawet jakiś reboot czy coś (możliwe, żeby to naprawić) i jakoś nic się nie zmieniło.
Zobaczmy, co będzie po DT. Nie ma co się spinać i rzucać słów na wiatr.. tak myslę.
sneer:
no jest po dt
local dla nas 120 - dla pl - jak przyznał jeden z nich 220
Gregorius:
Zaraz sprawdzę i zrobię screena ;)
Frankie:
Jak się was wszystkich czyta to jak małe dzieci. Powinni wam to naprawić usuwając local. Dostosować to do standardu WH i buga, by nie było. Wydokowujecie tylko jak jest blue local, czy chcecie walczyc? Nie powinien mieć ten local dla was większego znaczenia. 1 covop w cloacku poza stacją i może was informować co czega. A użalanie się nad sobą, że nie widać redów na localu to jedni są zli, a my dobrzy. Gm są też ludzmi mają swoje sympatie, mają swoje dziwne procedury i inne niezrozumiałe zachowania. Jakby ktoś miał się nimi przejmować to już dawno, by nikt nie grał w tą grę.
Co do tematu SBU to też już to tak długo przeżywacie.... Ile to czasu dla atlasu rozwalić je jeszcze raz 10m? Tak mi się wydaje, że tworzycie sobie sami problemy, bo lubicie sobie pomarudzić.
P.S. W 5 minut pisania postu napisaliście kolejne 5 o bee localu. Ludzie dajcie sobie z nim spokój. Czytając coś takiego coraz bardziej się przekonuję, że local nie powinien istnieć (to by było emo wtedy jakbyście nic nie widzieli.)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej