Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (29/371) > >>

Gregorius:

--- Cytat: akira akawa w Sierpnia 15, 2010, 12:30:00 ---naczy mam rozumieć iż sugerujecie że Rosjanie + PL używają "no local" by monkeysphere i lolinternets na masową skalę? Jeśli tak to śmierdzi kupą , tyle że mnie sie to wydaje mało prawdopodobne ( zbyt wielki bezczel nawet jak na PL) to raczej serwer sie pierdzieli - ale oczywiście nie mam zadnych danych tylko spekuluje.

ps
nie widać na lokalu ale czy na overview (czy jak to sie tam pisze) tez nie widać??

--- Koniec cytatu ---

Jest dokładnie tak, jak piszesz. Na over widać, local nie pokazuje redów.

TU jest inny screen z dzisiaj.
Polookajcie jak wyglądają nicki tych, co kampią i spójrzcie na local ;)
http://a.imageshack.us/img689/1458/20100815060830.jpg

Co śmieszniejsze - liczba osób na localu to liczba blue  ;)

Edytka
Jeśli nadal nie wierzycie, mogę nagrać filmik ;)

VonBeerpuszken:
*Gregorius
Z tym sie zgodzę, wreszcie widac buga... ale czy to jest dowód że "ruskie" exploitują?

Nitefish:
No nie wiem, mi GM odpisał że wiedzą o tym i że naprawili już, mimo że nie naprawili więc coś chyba musi być na rzeczy skoro samo ccp przyznało że jest bug...

Tyle, że jak my niby niezgodnie z zasadami rozwaliliśmy Wasze sbu (mimo ze timety wskazywały co innego) to otrzymaliście wszystko z powrotem a my dostaliśmy ostrzeżenie o banie i utracie sova...

Gregorius:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpnia 15, 2010, 13:22:22 ---*Gregorius
Z tym sie zgodzę, wreszcie widac buga... ale czy to jest dowód że "ruskie" exploitują?

--- Koniec cytatu ---

Powiem ci, że jakoś nie wydaje mi się, że po wizycie GMa nadal był fuckup serwera. Zobaczymy po DT. Mam nadzieję, że wróci do normy.

Wiesz.. wcześniej już były incydenty z PL, którzy roamowali metodą no-local, więc cóż.. śmiem stwierdzić, że stało się tak i w tym przypadku.
Jakkolwiek to przegięcie z localem boli (najbardziej wkurwiam się raczej na CCP, że tak śmiertelnie dupy dają) to myślę, że i tak nie zmieniłoby to losów stacji w 0-w ;)

sneer:
no ale przecież naprawili i mamy spadać ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej