Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
sneer:
a proszę bardzo - niech zniknie - ale skończmy z brakiem symetrii w dostepię do informacji
jedni od ręki wiedzą co się dzieje - drudzy muszą kombinować
Nitefish:
W obecnej mechanice sov war jest upierdliwe jak tygodniowa sraczka więc każda sytuacja, która skutkuje tym żez niezrozumiałych powodów jedna strona musi coś robić po kilka razy jest wkurzająca. Podobnie jak sprawa lokalu w 0-W.
Co do braku lokalu w ogóle to moim zdaniem to poroniony pomysł. To nie jest gra o średniowieczu gdzie nie wiemy kto z nami jest w lesie. Tego typu nobrainery tylko popsuły by Evkę jeszcze bardziej.
Gregorius:
Jak na razie to nie widzę jakiegoś płakania ze swojej strony, jedynie chęć wyjaśnienia zjawiska.
Ok, zalogowałem, sprawdziłem. Teraz wszystkie kampiące postacie widać na localu. Wobec tego można uznać, że był to bug i został on naprawiony.
Informacja o 330 os. na localu to zwykła próba wykręcenia smacka przez PL.
I gdzie tu masz dym i łzy ?
Litości k.. to już nawet nie można porozmawiać sobie z innymi ? Ja np. lubię fajną dyskusję i miłą wymianę zdań, choćby z ludźmi, którzy teraz nas jadą. Nie widzę sensu nakręcania flejma z tego tytułu.
I nie ma co ukrywać, że ten bug nie wpłynął znacząco na losy stacji, conajwyżej na dodatkowe straty osób, które nie czytają intel-chatów.
I zdecydowanie - local nie powinien istnieć, tyle, że wydaje mi się, że miłoby było, jakby w mechanice były wyrównane szanse ;)
--- Cytat: Gizmo79 w Sierpnia 15, 2010, 13:38:07 ---O, to macie przedsmak braku locala jako źródła wywiadowczego, który to tego chciał, cieszycie się? ;D
--- Koniec cytatu ---
like it ;))
Frankie:
--- Cytat: Nitefish w Sierpnia 15, 2010, 13:39:48 ---W obecnej mechanice sov war jest upierdliwe jak tygodniowa sraczka więc każda sytuacja, która skutkuje tym żez niezrozumiałych powodów jedna strona musi coś robić po kilka razy jest wkurzająca. Podobnie jak sprawa lokalu w 0-W.
Co do braku lokalu w ogóle to moim zdaniem to poroniony pomysł. To nie jest gra o średniowieczu gdzie nie wiemy kto z nami jest w lesie. Tego typu nobrainery tylko popsuły by Evkę jeszcze bardziej.
--- Koniec cytatu ---
Bo zrobiłyby ją bardziej nieprzewidywalną? Byłaby dynamiczniejsza i trudniej byłoby pilnować teren... To nie średniowiecze to własnie przyszłość. Średniowiecze jest teraz kiedy na 20j wcześniej wiesz, że pare osób leci i robisz im campę kilka j dalej. Piszczenie o local to naprawdę nie popis siły a słabości. Nie wiem czy u was morale, aż tak niskie czy co, że na siłe szukacie jakiś bugów explo itp. żeby mieć czym się wytłumaczyć przed samym sobą.
@Gregorius: Duskusja ok, ale nie jest dyskusją pisanie 30 postów, że local nie działa jak należy... bo to jest narzekanie, po 1 poście wszyscy wiedzieli, że tak jest GM to naprawiali (bądz nie) i normalnie to koniec sprawy. Pogadajcie o taktykach, kto co ściągnął na pole bitwy, jak dowodzi, a nie użalajcie się nad cholernym localem. To będzie ciekawsze dla wszystkich.
Gregorius:
Poza wczorajszą jechanką nie ma nic, nad czym możnaby się rozwodzić ;))
Bo cóż.. jakby to rzec- konflikt jest totalnie jednostronny ^_^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej