Eve Online > Tyrannis
[DevBlog] Tyrannis landmark updates
SokoleOko:
--- Cytat: Xarthias w Maj 07, 2010, 12:03:44 ---Zajmują się tym kompletnie różne zespoły i nie mają wpływu na swoją pracę...
--- Koniec cytatu ---
Powiedzmy, że masz rację - to było już posadzić tych ludzi nad PI, a nie zajmować się pierdołami.
Popatrz sobie na teaser Tyranisa i porównaj z tym co jest na SiSi... przecież to jest po prostu żart. Zamiast "planetary INTERACTION" masz "planetary POS".
Xarthias:
A co byś chciał? Simcity? :D
SokoleOko:
A Tobie podoba się Spreadsheats Online i kolejna inkarnacja POS-ów?
Sporo sobie po tym dodatku obiecywałem, ale teraz już patrzę na PI tylko w kategorii "easy money for PvP". Na pewno będzie to korzystne z punktu widzenia ekonomii w grze, bo uwolni całe działy marketu od sztucznych dostaw NPC, ale funu z tego nie widzę niestety.
Xarthias:
Ale co sobie obiecywałeś, bo nadal nie wiem?
Od początku było mówione, że to co wyjdzie teraz, to tylko początek PI.
A że Tobie się nie podoba "Spreadsheats Online" nie znaczy, że taka forma rozrywki nie ma swoich zwolenników.
PI ma szansę rozwinąć się w coś naprawdę fajnego, a od czegoś trzeba zacząć. Ja tam wolę, żeby wprowadzali po kawałkach, nawet jeśli niektóre z nich mało mi się podobają, niż żebym miał czekać x lat na wprowadzenie całości jednym ruchem.
Jednym słowem - marudzisz :P :angel:
SokoleOko:
Problem z tym wprowadzaniem w kawałkach jest taki, że kolejne kawałki się nie pojawiają. Porównaj sobie zapowiedzi Dominion (słowo klucz: treaties) i co? I ponoć treaties są na short liście do zimowego dodatku. Więcej w wywiadzie z Hammerheadem:
http://www.strategyinformer.com/editorials/7904/strategy-informer-live-eve-online
To jest gruby fail, bo Dominion z punktu widzenia 0.0 jest po prostu ułomne bez treaties.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej