Eve Online > Tyrannis
PLANETARY INTERACTION
Shanda la:
Przepraszam jeśli coś pominąłem ale szukałem i nic nie znalazłem. Czy ktoś mógłby podlinkować jakiś site gdzie jest łopatologicznie opisane na jakich planetach co można wydobywać a potem jak można to przetwarzać w produkty wyższego rzędu?
Kara Mon:
http://go-dl1.eve-files.com/media/1004/PIM_in_progress.pdf - nie jest to wszystko, tzn ostatniego stadium produkcji nie ma tutaj ale na poczatek powinno wystarczyc.
ciekawe ilu graczom znudzilo sie juz nudne klikanie na planetach po tym czasie..
SokoleOko:
Mi się znudziło.
Robiłem P2 (Coolant i Enriched Uranium) na czterech planetach w 0.0, w cyklach 23 godziny, czyli raz dziennie przeklikać ekstraktory, raz na 10 dni zebrać indykiem produkty, przerzucić do Empire i sprzedać na markecie.
10 dni przynosiło mniej 50-80 mil. Teoretycznie "robi się samo", ale w praktyce było to tak nudne i upierdliwe (przypomnienie o ekstraktorach ustawione w komórce, takie "weź pigułkę, weź pigułkę!"), że dałem sobie spokój. To jest naprawdę gorsze od misji czy kopania, bo tam jest jakiś element losowości (choćby można coś spieprzyć), a tu po prostu się klikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklik aklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikakli kaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikakl ikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikak likaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklika klikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklik aklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikakli kaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikaklikakl ika.
Porażka.
Jonas:
Pociesz się SokoleOko, już niedługo koniec z klikfestem. Będziesz mógł wrócić do tych 50-80m za 10 dni. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej