Eve Online > NoobGarten

Capital pilot

<< < (9/14) > >>

Jarazziah:

--- Cytat: Kombat w Marca 08, 2010, 09:03:51 ---MOIM ZDANIEM EHP na carrierze nie ma dużego znaczenia. Dlaczego tak uważam?

* Carrier i tak popuje od DDka żeby nie wiem jak się zfitował. Można wprawdzie zrobić carriera dd proof ale tylko na jeden res i wówczas taki fit, poza przeżyciem DDka nic innego nie robi i jest ogólnie bez sensu. W związku z tym EHP nie ma tutaj znaczenia.
--- Koniec cytatu ---

Tak sobie patrzyłem na EFT warriora i moim zdaniem da się zrobić Archona z uniwersalnym EHP tak żeby wytrzymał każdego rozdzaju DD i pewnie nawet da się nim coś zrobić.

Kombat:

--- Cytat: Jarazziah w Marca 09, 2010, 12:26:23 ---Tak sobie patrzyłem na EFT warriora i moim zdaniem da się zrobić Archona z uniwersalnym EHP tak żeby wytrzymał każdego rozdzaju DD i pewnie nawet da się nim coś zrobić.

--- Koniec cytatu ---
Możesz zapostować ten fit?

Jarazziah:
HSlot:
3 x Heavy Energy Neutralizer II
2 x Capital Remote Armor Repair I
MSlot:
4 x Cap Recharger II
LSlot:
Damage Control II
3 x Imperial Navy Energized Adaptive Nano Membrane
3 x Energized Regenerative Membrane II/Capacitor Power Relay II - tutaj to nie wiem dokładnie ile potrzeba membranek
Rigi:
3 x Large Trimark Armor Pump I

Trochę to kiepsko z capem wychodzi i ciekawe czy do czegoś da się zastosować. Można też założyć trimarki tl2  :uglystupid2:

A i zapomniałem do tego oczywiście odpowiednie kable do armora i capa.

Kombat:

--- Cytat: Jarazziah w Marca 09, 2010, 13:31:20 ---HSlot:
3 x Heavy Energy Neutralizer II
2 x Capital Remote Armor Repair I
MSlot:
4 x Cap Recharger II
LSlot:
Damage Control II
3 x Imperial Navy Energized Adaptive Nano Membrane
3 x Energized Regenerative Membrane II/Capacitor Power Relay II - tutaj to nie wiem dokładnie ile potrzeba membranek
Rigi:
3 x Large Trimark Armor Pump I

Trochę to kiepsko z capem wychodzi i ciekawe czy do czegoś da się zastosować. Można też założyć trimarki tl2  :uglystupid2:

A i zapomniałem do tego oczywiście odpowiednie kable do armora i capa.

--- Koniec cytatu ---
Ten fit wytrzyma tylko i wyłącznie DD EM. Trimarki T2 nie pomogą przy innych rodzajach DD.

Jarazziah:
Hmm wydawało mi się że z odpowiednimi implantami powinien wszystkie typy wytrzymać. Nie dodawałem do tego tylko bonusu flotowego. Być może się mylę bo ja to tak na oko patrzyłem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej