Eve Online > NoobGarten

Capital pilot

(1/14) > >>

Doom:
Od jakiegoś czasu powarzenie myślę nad własnym capsem, konkretnie to carierem. Nie wiem jeszcze czy będę
a) doskilowywał maina,
b) zrobię dedykowanego alta,
c) takiego chara kupię.
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jakie skile i na jakim poziomie powinna taka postać mieć obowiązkowo? Konkretnie najbardziej chodzi mi tu o opcję c. Co powinien mieć char sprzedawany jako pilot cariera lub gotowy do prowadzenia capitali (skila carier nie posiada jeszcze)?
Przynajmniej na razie nie zamierzam ładować się w capsowe demolki z 00 więc nie musi być gotowy pod pro fity pvp itp...

Goomich:
Do czego chcesz go używać?

Doom:
Do wszystkiego na co przyjdzie mi ochota oprócz jak zaznaczyłem large scale pvp
- raterka
- zrzucenie go na łeb jakiegoś małego gangu w low
- transport itp

Sammani:
Akurat to calibration jest najwazniejsze. Conservation moze byc na 4, a operation samo sie robi na 5 by mozna bylo cal zrobic. To sa wymagania do logistyki.
carrier moze byc na 4.
repki na 4 to koniecznosc jak chcesz sie bawic pod stacjami lub dropowac na leb komus. Triage tez fajny, ale to juz sporo sp. No i fightery na 4 oraz drony na 4-5, z tech 2 heavy i sentry conajmniej.

Voulture:
W skrocie - to co napisal Sammani - repki na 4 koniecznie (remotki), carrier/dred 4, jumpy jak nizej 4 kalibracja, 4 konserwacja. Jak carrier to wypadaloby fighty na 3-4, jak dred to dziala 3-4. Tank wiadomo. Koniecznie duze smarty i duze neuty (to chyba musze pisac tylko jesli tworzyz postac od zera - dodaj do kolejki sobie). Jak dred to siege na 4 wypada miec to wtedy 6-7 cykli spokojnie idzie wcisnac stronta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej