Eve Online > NoobGarten
Capital pilot
Kombat:
--- Cytat: Edmund w Marca 09, 2010, 10:49:48 ---Brakuje jeszcze tylko + i - poszczególnych lotniskowców i mothership's :)
--- Koniec cytatu ---
Aeon +
Nyx 0
Wywern -
Hel LOL
SokoleOko:
--- Cytat: shaitis w Marca 09, 2010, 10:25:34 ---nie mam problemu z robieniem anomali carrierem, jesli jestes w home hubie i na lokalu masz swojakow ktorzy ci pomoga.
--- Koniec cytatu ---
Zakładam klepanie anomów tylko we "własnym systemie", który ma upgrade'y pod anomalie. Dokładna odwrotność działania niektórych "proviidiotów" (easy, nie Polaków), którzy potrafili przylecieć do nas robić eskalację trzema Tengu i je wdupić. :2funny:
Niby można użyć jakiegoś wypasionego BS-a, ale jak patrzę w EFT na jakieś 3000-4000 tanka capstable i 1000+ DPS z fighterów... :coolsmiley:
Dux:
A tak z ciekawości (bo tez nie mam pojęcia zadnego w tym tamacji ;) ). Dlaczego taka klasyfikacja? Czemu np. Hel leży i kwiczy chocby przy Nyxie (no tak to odczytuję) ?
shaitis:
--- Cytat: SokoleOko w Marca 09, 2010, 11:15:37 ---Niby można użyć jakiegoś wypasionego BS-a, ale jak patrzę w EFT na jakieś 3000-4000 tanka capstable i 1000+ DPS z fighterów... :coolsmiley:
--- Koniec cytatu ---
Rattler ma okolo 2000+ DPS tanka + okolo 700+ DPS dronki + torpy/cruisy
Sammani:
Ja wlasnie szkole sobie alta carrierowego i powiem jak nim sie rozwijalem:
Cel: Capital dla korpa i ally: logistyka, repowanie posow, wsparcie subcasow, hot dropy.
Cykl skillowania: CALA nawigacja w tym calibartion na 5 (przy okazji pare tygodni i dobilem do jfa), teraz ida repki na 4, a na koncu beda dronki i wtedy bede mial statek sprawny bojowo, stanowiacy sile w grupie carrierow na spider tanku i support logistyczny dla alliancu w 0.0.
Po tym pozostanie mi tylko kupic nyxa :). Ciagle brak mi na full dead space fit :/
Rownolegle skillowalem alta do dreadow (juz dread gotowy :P):
Cel: Dread do capital fights :P
Cykl skillowania: Wpelni sprawny battleship, nawigacja (cal tu pozostawiam na 4) i dopiero teraz dokanczam skille dreadowe.
Ale te moje chary nie sa, nie byly i nigdy nie beda od pve.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej