Eve Online > NoobGarten

Capital pilot

<< < (3/14) > >>

Doom:
Dzięki. To już wiem mniej więcej co i jak

Goomich:

--- Cytat: Loc0 w Marca 07, 2010, 11:31:27 ---Heh Monie sie skill musial pomylic (ADI jest tylko po to by kolejny dcu wkladac).

--- Koniec cytatu ---

Thanatos na 4/4 to 972 dpsa, mniej niż mój poprzedni ratujący geddon i nieco więcej nż ratujący baddon, a na haje nie ma co włożyć. No, tractora i salvagera, jak ktoś się uprze, żeby latać samemu, więc ADI 3 wystarczy.

Doom:
Hmm hodowanie postaci od zera to jakieś półtorej roku...

--- Cytuj ---a) doskilowywał maina,
b) zrobię dedykowanego alta,
c) takiego chara kupię.
--- Koniec cytatu ---
Fixed

Kombat:

--- Cytat: Doom w Marca 06, 2010, 22:15:05 ---Do wszystkiego na co przyjdzie mi ochota oprócz jak zaznaczyłem large scale pvp
- raterka
- zrzucenie go na łeb jakiegoś małego gangu w low
- transport itp

--- Koniec cytatu ---
Nie to że chce tutaj smackować ale Carrier do wszystkiego oprócz large scale pvp, robienia plexów i wożenia zfitowanych statków średnio się nadaje. Szczerze mówiąc jeśli mieszkasz w empire to carrier potrzebny jest Ci jak świni siodło chyba że chcesz robić nim L5. Do ratterki nie jest efektywny chyba że klepiesz anomalie w zupgradowanym sovie. No offence ale zrzucenie go na łeb jakiegoś małego gangu w low to czysta głupota bo nic nie zabijesz ale za to zostaniesz stacklowany i bardzo szybko znajdą się koledzy tego gangu którzy chętnie władują w Ciebie odpowiednią ilość antymaterii. Do transportu carrier nadaje się tylko i wyłącznie do wożenia statków a i to często jest przerost formy nad trescią (przewóz kilku HACów tak, ale np. wożenie BSów to głupota).

Doom:
Moje iski, moja sprawa ;)
Ale dzięki za ostrzeżenie. O większości zagrożeń które wymieniłeś wiem, albo domyślałem się ich. Mimo wszystko mam fanaberię mieć lotnisko, wiec będę je miał kwestia tego ile czasu zajmie skilowanie / zbieranie isków na pilota :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej