Eve Online > NoobGarten
Capital pilot
Kombat:
--- Cytat: Doom w Marca 07, 2010, 13:23:33 ---Moje iski, moja sprawa ;)
Ale dzięki za ostrzeżenie. O większości zagrożeń które wymieniłeś wiem, albo domyślałem się ich. Mimo wszystko mam fanaberię mieć lotnisko, wiec będę je miał kwestia tego ile czasu zajmie skilowanie / zbieranie isków na pilota :)
--- Koniec cytatu ---
Myśle że tą decyzje uzależniłbym od tego ile któremuś z Twoich charów brakuje do carriera. Jeśli np. masz BSa na 5 i drone interfacing na 5 to już raczej podciągnąłbym tego chara do carriera.
shaitis:
Carrier
Hmm... unikal bym archona, jestes bezuzyteczny w pos warfare, a niewazne jak bys chcial tego uniknac jak wlecisz do 0.0 to predzej czy pozniej to sie zdazy (archon nie ma bonusow do shield transfer)
Zacznij od navigation skili i ZROB JDC 5 - bedziesz zadowolony
Do racenia to sie nie nadaje (jak bedziesz racil stracisz carriera ZANIM sie splaci z bounties)
Small scale PVP... ne wiem do czego mogl by sie w tym carrier przydac. DPS na carrierze dowolnym jest takie samo jak na close range megathronie.
CArrier to tylko ciezarowka do przewozenia innych shipow, do naprawiania posow i do large scale pvp.
Nie wazne jakim carrierem bedziesz latal w Large Scale PVP, jak bedziesz primary to zginiesz, jak cie hotdropna to zginiesz.
Ja lubie Nidhoggura bo jest najszybszy (najszybciej sie schowa do posa, najszybciej z banki wyleci i ma podwojny bonus do RR).
JDC 5
JFC 4
carrier 5
Sentry T2
FIghters 4-5
capital remote shied/armor transfer 4-5
max skille do cap recharge + srednie/mocne implanty do tego
potem triage
Goomich:
--- Cytat: shaitis w Marca 07, 2010, 14:25:20 ---Hmm... unikal bym archona, jestes bezuzyteczny w pos warfare,
--- Koniec cytatu ---
Modułki posowe twierdzą coś zupełnie innego.
shaitis:
--- Cytat: Mona X w Marca 07, 2010, 16:20:47 ---Modułki posowe twierdzą coś zupełnie innego.
--- Koniec cytatu ---
Nie no jasne, mozna repowac w tym armor, ale mozna tez w thanym, nidhogorku i jednoczesnie shielda tez.
Mysle ze w archonie najfajniejsze jest energy transfer do innych capkow ktore nie sa w triage a repuja posa.
Waznym modulkiem do repowania jest cyno jammer...
Nie mowie ze archon jest zly, mowie ze to jest najmniej uzytezny carrier w reperowaniu posa. ;)
Doom:
A ja pisałem że nie interesuje mnie użycie carriera w pos warfer.
Na tą chwilę rozwie albo maina (Chimera), albo alta (Nidhoghur), albo kupię chara pod cariera
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej