Eve Online > Tyrannis

Devblog: Introducing Tyrannis.

<< < (5/10) > >>

Sammani:
Jesli to prawda to zdrozaja smieciowate t2 statki, ammo i itemy, ktorych prawie nikt nie inwentowal, a produkowano tylko z bpo.

Rabbitofdoom:
True z tego co pamietam o bpo t2 to wlasciciele dominowali raczej niszowe segmenty rynku. W mainstreamie poprostu nie sa wstanie zaspokoic potrzeb rynku. Chociaz to tez jest plynne zwlaszcza w segmencie statkow bo zalerzy od tego co jest fotm pvperow w duzym stopniu.

Osobiscie jestem ciekaw czy zobaczymy nerf cynabala i dramiela. Sytuacja gdzie najszybszy takler w grze kosi jednoczesnie wszystkich innych taklerow jest troche chora.
Przydal by sie tez rebalans ratow.

Doom:

--- Cytuj ---Przydal by sie tez rebalans ratow.
--- Koniec cytatu ---
Znaczy overseerowie Angel Cartel pomimo straszenia banem, petycjami itp dalej nie chcą wysyłać Cherubinów i Seraphinów na te paski na których pojawia się twoja raciarka :2funny:

Kara Mon:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Luty 23, 2010, 13:20:01 ---True z tego co pamietam o bpo t2 to wlasciciele dominowali raczej niszowe segmenty rynku. W mainstreamie poprostu nie sa wstanie zaspokoic potrzeb rynku. Chociaz to tez jest plynne zwlaszcza w segmencie statkow bo zalerzy od tego co jest fotm pvperow w duzym stopniu.

Osobiscie jestem ciekaw czy zobaczymy nerf cynabala i dramiela. Sytuacja gdzie najszybszy takler w grze kosi jednoczesnie wszystkich innych taklerow jest troche chora.
Przydal by sie tez rebalans ratow.

--- Koniec cytatu ---

Dramiel moze i tak, nie da sie zlapac, a jak sie da to kretyn. Co do cynabala ..... az tak nie rozni sie od vagasa zeby koniecznie wymagal nerfa , do tego ma cudowny "Efekt Axe" w psotaci "omg lol wtf faction kill it!!!!!"

Sammani:
Odpitolic mi sie od tych statkow. Dramiel jest szybki, ma ok dps i tank, ale kazda proba nerfa skonczy sie tym ze bedzie smieciem nie wartym wozenia szczegolnie w perspektywie osiagow firetaila czy afow matarskich
Cynabal przentuje sie ok w porownaniu do vagasa wiec tez nie widze podstaw do nerfa

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej