Eve Online > Tyrannis

Devblog: Introducing Tyrannis.

<< < (10/10)

Xarthias:

--- Cytat: Mona X w Marzec 08, 2010, 12:07:33 ---We are not going to change 80% of the NPCs in the game. Your faction-fit Navy XXXX is still going to allow you to run LV 4 missions solo. We haven't changed the NPCs that spawn in belts, nor in any of the classic dungeons, but that may change in future iterations (post-Apocrypha).

--- Koniec cytatu ---
No właśnie. W momencie wprowadzenia nic się nie zmieniło (80% npców w apocryphie to właśnie te "stare" npce na misjach i paskach). Reszta soon(tm). Moje wiewiórki doniosły, że to "may" zmieniło się już w "na pewno", i są już nakreślone ramy czasowe tych zmian.
I na 99% nie będzie nic zmienione w Tyrannis, ale już w Incarnie być może zdążą zrobić pierwsze zmiany.
A muszą to robić stopniowo, żeby się kerbirki im nie popłakały jak im npce nagle popną wypimpowane CNRy i Golemy, bo się ich AI zmieniło :P

F-YU:
im trudniej tym lepiej, większego prezentu misjonarze dostać nie mogą - ktoś tu specyfiki hiseka nie rozumie.

Okropniak:

--- Cytat: Doom w Marzec 08, 2010, 11:59:11 ---+1  :knuppel2:Słyszałeś kiedys o remote reperkach? Jak już nie montujesz dział na dronolocie to może dbaj o swoje źródło dps? :PNawet jesli coś z tym robią to odwrócili kolejność bo na paru misjach raty zrobiły się dość dronożerne, a tak zmian nie widać

--- Koniec cytatu ---

A byłeś TY kiedy w WH i widziałeś jak ci naparzaja drony?
Widział Ty jak drony trzeba wysyłać na 40km bo tam sleepersy krążą, albo na 20km - i drona z aggro nie daje rady 10km przelecieć z powrotem jak pufa?
A widział Ty jak sentry leczone remotką nie jest w stanie utrzymać aggro?
Bo ja widziałem - i wiem że czasem to działa a czasem się nie udaje - dzięki temu wszystkie dronkowce dostają po dupie nie wiedzieć czemu.

Xarthias:

--- Cytat: solo w Marzec 08, 2010, 12:40:31 ---im trudniej tym lepiej, większego prezentu misjonarze dostać nie mogą - ktoś tu specyfiki hiseka nie rozumie.

--- Koniec cytatu ---
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne... A świstak siedzi i zawija...  :2funny:
Im prościej i szybciej iski wskakują na wallet, tym lepiej. Jak ktoś pragnie, żeby było trudniej, to leci do low/null, więc pls, na przyszłość ostrzegaj zanim walniesz takim tekstem, żebym nie musiał znowu monitora czyścić z herbaty :P

SokoleOko:

--- Cytat: Xarthias w Marzec 08, 2010, 12:20:31 ---A muszą to robić stopniowo, żeby się kerbirki im nie popłakały jak im npce nagle popną wypimpowane CNRy i Golemy, bo się ich AI zmieniło :P

--- Koniec cytatu ---

Wyobraźmy sobie coś takiego

- o, mail... Eve, 5 dni grania za darmo... heh, 2 lata temu w to grałem
- no dobra... Golem, fit oficerski... no to było coś... może machnę sobie jakąś misję?
- full aggro, dajemy drony
- k... mać, jpkm, mój Golem!!!!!!!!!

:2funny:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej