Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (30/130) > >>

Straszny:
z pingiem nie ma w WoT specjalnego problemu - auto-aim działa w grze po prostu doskonale i przy niskim pingu gra mi sie praktycznie równie dobrze jak przy wysokim, Jagdpantherka czy mam ping 50 czy 200 i tak potrafi złapać 4-5 killi.

Problemem mogą być lagi, autorzy po softwipie teraz bedą testować serwery US, przy lagu chrzani się mechanizm auto-aima i nie da się fajnie grać. Jeśli natomiast nie bedzie lagowało - ping nie jest w WoT problemem.  No może troche przy moim ulubionym troll-tanku Leopardzie ;).

btw: Jagdpantherka, Panthera i Leo to najfajniejsze pojazdy jakimi grałem... kompletnie nie leżą mi heavy tanki. Jagdpantherka to imo "ultimate TD", Ferdi i zapowiadany JagdTiger to inna bajka - wielkie wolne jeżdzące schrony z armatami okrętowymi - not my style.

teraz po softwipie 75% ludzi rzuci się na topowe heavy tanki... a że większość z nich nie ma zielonego pojęcia jak cięzko sie na takim IS4/IS7/ausf B/Mouse zarabia i również jak sie specyficznie gra to będzie kuuupa kasy do zarobienia na odstrzeliwaniu newbie w najcieższych modelach :)

[gram jako Scarrry]

Gainax:
co do ruskiej to chyba trze pobierać klienta zresztą nie mam pojęcia bo mam i ruskie i euro ;] w końcu ruskie było pierwsze ;p co do rega polecam na gmailu się regować max 5minut roboty i aktywacja jest już po minucie ;] a tam o tyle dobrze że są nowe mapki ;] tylko nie wiem czy mozna już pykac bo ostatnio sie nie dało wystartować ;] i szkoda że na ruskim nie zwracali kredytów ani golda za tanki xD bo teraz musze tam zaczynać od noobshipa ;]

up: najtrudniej gra się ruskimi bo może i mają power ale maja słabą obronę i szybko lecą w piach ciach...przynajmniej tak to było przed upem zobaczymy teraz ;p chodź ja jeździłem ISem i chyba zmienie na Tigra ;]

rus: Shigeru
euro: Gainax

lastverb:
bo na ruskim gra jest juz full a nie beta i golda sie kupuje ( 1$ za 250gold? )

Blutbart:
Podoba mi się to co zobaczyłem na rosyjskim serwerze. Lepsze dobieranie czołgów wg tierów. Np ganiając swoim Pz II spotykałem już T-46, Luchsy i Pz IIIA. Czyli wygląda na bardziej stopniowe dobieranie przeciwników, a nie wszyscy od tirea 3 wzwyż razem. Na razie (zaznaczam siedzę jeszcze w tier 2) widzę, że jest po prostu walka maks. z różnicą jednego tiera. Czyli jak się teraz wyjedzie czymś lżejszym (w sensie niski tier) na standard battle, to się nie spotka Mausa czy IS-7. Taka moja nadzieja :)

leoskupi:
mógłby mi ktoś wysłać na e-mail kod bardzo bym prosił artur.skupi@o2.pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej