Forum Gry > World of Tanks

World of tanks

<< < (31/130) > >>

Terion:
Spotkal sie ktos z problemem nagminnie wywalajacej sie gry ? Po zakonczeniu rozgrywki przed czasem i skorzystaniu z opcji "wyjdz z bitwy" czasem w 50% wywala mi sie applikacja. Relogo co 2-3 bitwy jest osc irytujacy. Wywalalo mi sie na EU teraz wywala sie rowniez na RU.

Ktos ma podobnie ?

leoskupi:
terion a wyslesz kod? prosiłbym bardzo  ;)

Straszny:

--- Cytat: dziadzik w Sierpnia 18, 2010, 23:16:20 ---przy patchu bedzie soft wipe - exp i cred zostaja (nie wiadomo jak z goldem). one ZOSTAJA, a nie sa dodawane wiec nie kazdy bedzie smigal w heavy, za to mozna bedzie zobaczyc sporo t44 u tych co grali czym innym :) dopiero po becie bedzie full wipe

--- Koniec cytatu ---

oj bedą ...  bo cały exp jaki masz przypisany do czołgów i nie przemieszczony na free-exp po soft-wipie staje się free-expem
będziesz mogl najkrótszą drogą dojść do wybranego modelu, omijając zbędne upgrady posrednich pojazdów i wykorzystując caly exp jaki nafarmiłeś na wszystkich pojazdach.

Ja np na Leopardzie mam nafarmione ze 100 000 expa, przywiązanego do tego czolgu jak sie nim bawiłem trollując jako scout. Teraz moge po wipie wykorzystać go jak chce bez straty golda na to.

Sami zobaczycie że będzie sporo więcej Mouse/IS7 czy naprawde już duzo Ausf2/IS4.

@Terion
mi czasem wywala, ale nie nagminnie raczej raz na dzień-dwa, najgorsze że gra potrafi sie tak dziwacznie zawiesić że blokuje Win7 tak że nie działa ctrl+alt+del.

leoskupi:
czy ktoś wogóle widzi moje posty ludzie uwielbiam czołgi jak karzdy porządny chłop oglądnołem prawie wszystkie oidcinki 4 pancerni i pies dlatego prosze was darcie ten kod na e-mail artur.skupi@o2.pl

Qreg:
przeczytaj cały watek w pierwszej stronie znajdziesz linki do kluczy a nie płaczesz i spamujesz :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej