Forum Gry > World of Tanks
World of tanks
Zsur1aM:
W CS'a ping 70-80 uwaza sie za niegrywalny ;), na takich sie gralo 8 lat temu. Do pewnego poziomu gdzie nie decyduja jeszcze ulamki sekund mozna sobie pograc dla funu.
Gainax:
co do 5k golda to ponoć cały exp też mają zwrócić i możliwe że 5k golda będzie z jakimś plusem ;]
a co do premium tanków to one są bardziej do ozdoby niż grania bo są bardzo słabe sam kupowałem churchila to zero pożytku z niego miałem.... tylko dla screenów ;p a tak przynajmniej będę mógł w końcu zmienić profesję i iść w stronę MAUSA bo na razie stałem na ISie i brakowało mi 32k expa do IS-3 ;]
Oxylan:
Sposób na kiepskie pingi jest jeden, wytrenować (nano czołg) i wieże która ma dobry tracking ;D śmierć dla tych co lubią kampienie, przewage będą mieć ci którzy będą cały czas w ruchu.
Trefnis:
ogolnie z newsa na stronce bedzie tak
caly exp idzie we free exp do wykorzystania
5000k golda daja zeby ludzie korzystali z tych rzeczy do kupowania za golda (typu jakies paliwo czy cus)
dodatkowo odkupuja czolgi po cenie zakupu wiec i creditsow bedzie sporo na starcie jak ktos mial dobre czolgi
teraz cos dla nalogowych
http://game.worldoftanks.ru/registration/
dziala, pingi sa nawet ladne, ja juz przeszedlem noob tanki :P
LosBekoczoS:
No wlasnie Trefnis ale jak tam sie rejestrowac ? ten sam S/N podac czy co jak ? Pozniej nowy klient czy mozna dodaj ip do listy serverow ? plz moar info :D nvm juz lupac zaraz bede :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej