Eve Online > NoobGarten
Parę pytań od pół-nowicjusza
dr_dv:
--- Cytat: Khobba w Lutego 18, 2010, 12:38:25 ---a może za $ kupił TC, wymienił na plexy, te sprzedał za iski i w ten sposób kupił postać? a?
Inna sprawa, to pytanie w jaki sposób uzyskał $ ze sprzedaży postaci w WOWie ^^
--- Koniec cytatu ---
Zrobiłem dokładnie jak p.t. Kolega opisał, więc koniec radości żem "złodziej",jeszcze mnie zobaczycie :). A co do WoWa - to już inna Eula i nie nasz/wasz problem (jeżeli tamtego kupca zbanują to, oględnie mówiąc, mię to dynda).
@Doom:
Co do "górnictwa", może nie jest to ideał ale trochę tych sp jest (mogę choćby od razu wsiadać do hulka). Pytałem o to jako zajęcie w przerwie między zabijaniem (taki odpowiednik wędkowania, ewentualnie obserwowania jak schnie farba).
Co do statku, jak tylko wrócę do domu, obadam czego mi brakuje do używania sprzętu, który opisałeś. O Unseen też myślałem, coby podłapać więcej podstaw.
Generalnie dzięki za treściwego posta, mam nadzieję na więcej :)
Soulscream:
To ja powiem Ci jedno. Nigdy nie baw sie w kopanie.
Sammani:
Zostales ostrzezony, ze kopanie grozi rakiem mozgu, a misjonarstwo zapadnieciem w spiaczke?
Colonel:
Nie pytaj, poprostu zaciagnij się do Unseen Academy
bądź powitany!
dr_dv:
--- Cytat: Colonel w Lutego 18, 2010, 14:20:53 ---Nie pytaj, poprostu zaciagnij się do Unseen Academy
bądź powitany!
--- Koniec cytatu ---
Tak też zrobię :).
Co do ostrzeżeń Ministra Kosmolocybernetyki i Astrogeologii o chorobach związanych z misjonarstwem i kopaniem czytałem nieraz, podkreślę jednak że grałe w Wowa 2 lata a wcześniej w koreańskiego grind mmo, którego nazwę trochę wstyd podawać :D. Myślę że dam radę.
A propos statków jeszcze; co sądzicie o tym: http://www.otakuinvasion.com/otaku/index.php?name=News&file=article&sid=6. Pytam dlatego, że do Kronosa brakuje mi około 7dni skillowania (do samego statku; do tego fitu który napisał Doom dodatkowo 23dni, czyli w sumie miesiąc) i szukam czegoś żeby się nie nudzić przez ten czas (chyba że przełożę Ravena). Do salvagingu mam noobka na drugim koncie (latam na misje na 2 statki) więc salvager/tractory mógłbym zamienić na coś innego.
Innymi słowy, jaki byłby dobry build na dominixa żebym się nie nudził do czasu aż wyskilluję wszystko powyższe :).
Pozdr
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej