Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
Ptysiu:
@Sokole
Ok, dziękuję za klarowne przedstawienie rozwoju wydarzeń.
@Ektobus
Nie zrozum mnie proszę źle. Zdaję sobie sprawę, ze CVA ma odmienne podejście do gry od znakomitej reszty podmiotów obecnych w EVE i tego że w imię utrzymania klimatu "Amarr Victor" są w stanie poświęcić provi. Natomiast, inną sprawą jest, że takie naiwne traktowanie sprawy uważam za błędne wczucie się w najczęsciej cyniczny klimat EVE, oraz tym bardziej samych Amarrów i tego dotyczyło moję "odchrząknięcie". Tyle OT z mojej strony.
MightyBaz:
--- Cytat: Ptysiu w Lutego 04, 2010, 14:38:56 --- w imię utrzymania klimatu "Amarr Victor" są w stanie poświęcić provi.
--- Koniec cytatu ---
btw, nie rozumiem was, naprawdę dziwię się - jedziecie po CVA jak po burej suce, a zapominacie, że jednak sie postawili, pomimo tego, ze przeciwnik jest silniejszy i lepiej przygotowany do sov ware. Pełny szacunek. Ciekaw jestem, co inne alliance zrobiły by na ich miejscu. Pewnie bez mrugnięcia okiem zgodziły by się, przy okazji srając w gacie.
Jeszcze jedna rzecz, CVA posiada jeden atut, którego jak na razie nikt nie docenia - doskonale prowadzą politykę zagraniczną. :coolsmiley: Myślę, że w dość krótkim czasie przekonamy się, czy i tym razem wykorzystają wszystkie swoje argumenty. :knuppel2:
Julius Septimus:
Polityka zagraniczna prowadzona wobec kogokolwiek innego niż -A- nc tu nie da.
Nikt ważny nie przyleci umierać za 9UY.
sneer:
Baz - pieprzysz jak nakręcony z całym szacunkiem
zrobili chamskiego backstabba //co mieści się w kanonie zagrań sojuszy w eve //
teraz dostają wciry pokazując że są lata świetlne, jeśli chodzi o prawdziwy potencjał militarny , za sąsiadami
a do tego cała nadworna przepychanka jest najlepszym widowiskiem jakie można obecnie znaleźć na forach
nie mam osobistego interesu jak i stosunku emocjonalnego do konfliktu żeby było jasne - ale to dla mnie absolutnie super show do oglądania
Ellaine:
Ale może dzięki tej skądinąd nieskończenie durnej polityce, z Provibloku wyrośnie coś oczyszczonego z mułu i z lepszym morale niż to co było wcześniej, po latach pokoju i nudów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej