Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Proviblock kontra AAA — ciąg dalszy
Ptysiu:
--- Cytat: SokoleOko ---Według moich informacji
- LFA straciło status Holdersa i ma się wynosić
--- Koniec cytatu ---
Zaraz... Najpierw -A- stawia CVA ultimatum, że albo LFA wylatuje z provi, albo CVA może pakować manatki. Po odrzuceniu takich warunków w imię ekhe... ekhe... (pardon) zasad, -A- i U'K robią dalszy wjazd w provi paląc, mordując cokolwiek co ma za mało wcs-ów na pokładzie, a CVA... Wywala LFA? Coś pominąłem/przeinaczyłem?
sneer:
wszystko się zgadza ...dlatego to takie ciekawe :)
Ptysiu:
Aha.
:2funny:
Swoją drogą ciekawe, czy pewna cesarzowa nie uderza właśnie głową o ścianę krzycząć "Aralisie, oddaj mi moje systemy!" ;D
Ektobus Rired:
@Ptysiu
Twoje wątpliwości, jak i pewnie wielu innych pojawiają się dlatego, iż najwidoczniej nie chcecie przyjąć do wiadomości, że dla CVA to właśnie przyjęte przez nich zasady idee są najważniejsze, nie SOV, isk, czy outposy a właśnie zasady i według nich postępują. To czy to jest logiczne, mądre, ryzykowne, a czasem wręcz głupie z punktu widzenia innych sojuszy 0.0 nie ma tu najmniejszego znaczenia.
SokoleOko:
--- Cytat: Ptysiu w Lutego 04, 2010, 13:58:03 ---Zaraz... Najpierw -A- stawia CVA ultimatum, że albo LFA wylatuje z provi, albo CVA może pakować manatki. Po odrzuceniu takich warunków w imię ekhe... ekhe... (pardon) zasad, -A- i U'K robią dalszy wjazd w provi paląc, mordując cokolwiek co ma za mało wcs-ów na pokładzie, a CVA... Wywala LFA? Coś pominąłem/przeinaczyłem?
--- Koniec cytatu ---
Trochę namieszałeś, bo:
1) -A- chciało oddać D-G w zamian za NAP, o LFA nie było słowa
2) LFA poleciało za to, że ich exec postawił się Aralisowi, który spuścił w klozecie ofertę -A- bez jakiejkolwiek konsultacji z Holdersami. LFA dostało propozycje nie odrzucenia, że "albo wywalą execa, albo sami mają wypier...", najwyraźniej wybrali bramkę numer 2.
Zresztą, nawet przyleźli do nas z prośbą o blue standing na czas ewakuacji, ale odpowiedział im tylko złośliwy matarski rechot. :uglystupid2:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej